NBA

Huima kiri 18 pisteen tappioasemasta! Golden State rynni voiton päähän NBA-finaaleista

Julkaistu:

nba
Golden State Warriors jyräämässä yli Portlandin ilman Kevin Durantia.
Kahden edelliskauden mestari Golden State Warriors käänsi 18 pisteen tappioaseman voitokseen ja on voiton päässä liigan loppuottelusarjasta. Golden State kukisti länsilohkon kolmannessa finaalissa Portland Trail Blazersin 110–99.

Hallitseva mestari käänsi kamppailun kolmannella neljänneksellä, jolla se nousi ensi kertaa johtoon 77–76-numeroissa. Ykkösnimi oli pudotuspeliuransa seitsemänteen tripla-tuplaan pystynyt Draymond Green, joka sai kaksinumeroiset lukemat pisteissä (20), levypalloissa (13) ja syötöissä (12).

– Aika harva pelaaja pystyy hallitsemaan hyökkäys- ja puolustuspäässä. Green on sellainen, voittajien valmentaja Steve Kerr sanoi.

NBA-historiassa yksikään joukkue ei ole pystynyt nousemaan 0–3-tappioasemasta jatkopaikkaan pudotuspeleissä. Portlandin pitää tarttua oljenkorteen varhain tiistaina Suomen aikaa kotikentällään.

Warriors sai ottelussa myös jobinpostia. Tärkeä roolipelaaja Andre Iguodala joutui jättämään ottelun kesken jalkavaivojen vuoksi. Hänen tilaansa tutkitaan tarkemmin sunnuntaina. Joukkueelta puuttuu jo liigan parhaisiin pelaajiin kuuluva Kevin Durant.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt