NBA

Markkasen joukkueella kovaa epäonnea – Pelicans loikkasi ykköseksi NBA:n varausjärjestysarvonnassa

Julkaistu:

nba
New Orleans Pelicans on saanut ensimmäisen varausvuoron 20. kesäkuuta järjestettävään koripallon NBA:n varaustilaisuuteen.
Chicagossa järjestetyssä arvonnassa Pelicansilla oli tuuria, koska sillä oli vain kuuden prosentin mahdollisuus ykkösvarausvuoron saavuttamiseen.

Pelicans napannee ensimmäisenä Duke Universityn Zion Williamsonin, jota on povattu kesän varaustilaisuuden ykkösnimeksi. Häntä pidetään kuumimpana lupauksena sitten Anthony Davisin – joka puolestaan haikailee kauppaa pois Pelicansista.

Toisen varausvuoron sai Memphis Grizzlies.

Parhaat mahdollisuudet arvonnassa, 14 prosenttia, olivat New York Knicksillä, Cleveland Cavaliersilla ja Phoenix Sunsilla, jotka olivat runkosarjan kolme heikointa joukkuetta. Näistä Knicks sai kolmannen, Cavaliers viidennen ja Suns kuudennen vuoron. Los Angeles Lakers arvottiin neljänneksi.

Suomalaistähti Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls sai seitsemännen varausvuoron. Seiskavaraus on paha takaisku Bullsille, sillä seura oli lottojärjestyksessä neljäs 12,5 prosentin todennäköisyydellä ykkösvuoroon. Bulls putosi loton jälkeen järjestyksessä kolme paikkaa. Cleveland ja Phoenix putosivat niin ikään kolmen paikan verran.

Bulls jäi tällä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle ja itälohkon kolmanneksi viimeiseksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt