NBA

Kaatuminen kotona kruunasi tähtipelaajan epäonnen kierteen – kaiken kukkuraksi lääkäristä soitettiin: ”En halunnut kuulla”

Julkaistu:

Koripallo
Washington Wizardsin NBA-tähti John Wall joutui kantapääleikkaukseen – ja siitä vaikeudet vasta alkoivat.
Ensin NBA-joukkue Washington Wizardsin tähtitakamies John Wall, 28, joutui kantapääleikkaukseen. Mutta terveysmurheet eivät loppuneet siihen.

– Otatin tikit pois ja tajusin, että minulla on tulehdus. Sain antibiootit ja tunsin, että jokin ei mennyt oikein, jokin ei ollut oikein, Wall kertoi Wizardsin verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa.

Viidesti NBA:n tähdistöotteluun valittu Wall toipui vammasta, kunnes hän kaatui kotonaan. Leikatusta ja tulehtuneesta jalasta repesi akillesjänne.

– Kyllä, kaaduin, mutta minusta se ei ole oleellisinta. Tilanne on mikä on.

 

Olen tyytyväinen, että se tapahtui nyt eikä neljän viiden kuukauden toipumisajan jälkeen.

Wall sanoi haastattelussa, ettei hän huomannut jalassaan mitään erityistä kipua.

– He kertoivat, mitä oli tapahtunut. He ehkä tietävät paremmin kuin minä. En ole lääkäri. En tunne yksityiskohtia, mutta kivun tunne oli sama. En kokenut mitään haittaa, tai sen sellaista. Kävelin edelleen ja istuin jopa penkillä pelissä.

– En tiennyt mitä oli tapahtunut, kunnes heräsin ja he kertoivat minulle, Wall sanoi.

– En tietenkään halunnut kuulla sitä, mutta tilanne on mikä on. Olen tyytyväinen, että se tapahtui nyt eikä neljän viiden kuukauden toipumisajan jälkeen.

Wall on kärsinyt loukkaantumisista myös aiemmin urallaan, sillä viime kaudella hän oli kaksi kuukautta pelaamatta polvileikkauksen takia, ja vuonna 2016 hänen molemmat polvensa operoitiin.

Yhtenä koripallon ammattilaisliigan NBA:n lahjakkaimmista pelaajista pidetyn Wallin loukkaantuminen merkitsee valtavaa menetystä Wizardsille. Hän allekirjoitti heinäkuussa 2017 jatkosopimuksen, joka takaa 37,8 miljoonan dollarin (33,4 miljoonan euron) palkkatulot.

Haastattelussa Wall vakuutti toipuvansa vammoistaan ja palaavansa pelikentille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt