NBA

NBA

James Hardenin hämmästyttävä koritehtailu jatkui 61 pisteellä

Julkaistu:

nba
James Hardenin hämmästyttävä koritehtailu jatkui, kun Houston Rocketsin takamies johti joukkueensa 114–110-vierasvoittoon New York Knicksista.
James Harden nakutti NBA-uransa yhden ottelun ennätykseksi 61 pistettä ja donkkasi Houstonin voiton varmistaneet pisteet 3,8 sekuntia ennen loppusummerin soittoa.

Harden on heittänyt vähintään 30 pistettä jo 21 peräkkäisessä ottelussa. Vain 1960-luvun pistelinko Wilt Chamberlain on NBA.n historiassa pystynyt parempaan, sillä Chamberlainin nimissä on 65, 31 ja 25 ottelun sarjat, joissa hän teki vähintään 30 pistettä.

– Tuo kaveri on vain hyvä, Rocketsin valmentaja Mike D’Antoni hymyili ESPN:lle.

Harden on heittänyt viiden viime pelin aikana yhteensä 261 pistettä, mikä tarkoittaa runsaan 52 pisteen ottelukohtaista keskiarvoa. 50 viime NBA-kauden aikana vain Kobe Bryant on pelannut hurjemman jakson, sillä hän heitti maaliskuussa 2007 viidessä ottelussa 268 pistettä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hämmästyttävintä on, että Harden on luonut kaikki heittopaikkansa itse. Hän on nyt tehnyt 76 peräkkäistä pelitilannekoria ilman että yhtäkään niistä olisi edeltänyt koriin johtava syöttö.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt