NBA

NBA

Lauri Markkanen pussitti 14 pistettä – Bullsin tuska kasvaa

Julkaistu:

NBA
Chicago Bulls hävisi taas.
Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls hävisi kotiparketillaan Brooklyn Netsille luvuin 100–117. Bulls on nyt hävinnyt neljä ottelua peräjälkeen.

Markkanen nakutti 14 pistettä ja nappasi kuusi levypalloa. Hän pelasi reilut 33 minuuttia.

Markkasen onnistumisprosentti pelitilanneheitoissa oli 45,5 prosenttia. Kolmen pisteen heitot menivät sisään 33-prosenttisesti.

Bullsista eniten pisteitä eli 27 teki Zach LaVine. Netsin paras pistemies oli 28 pistettä heittänyt D'Angelo Russell.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ottelu oli pääosin Brooklyn Netsin hallintaa, ja Bulls kävi vain muutaman kerran johtoasemassa. Puoliajalle joukkueet lähtivät tasatilanteessa 55–55, mutta ottelun loppupuoliskon edetessä Nets kasvatti tasaisesti johtoaan. Viimeisen neljänneksen alkaessa vieraat olivat kuusi pistettä isäntiä edellä, mutta Bulls ei saanut enää kirivaihdetta päälle.

– Meidän täytyy puolustaa paremmin. Hävisimme, koska puolustamisemme oli huonoa. Emme voi antaa 117:ää pistettä kotona, Chicagon päävalmentaja Jim Boylen sanoi Chicago Tribunelle.

Ottelussa Chicagon riveihin palasi Bobby Portis, joka oli seitsemän peliä sivussa nyrjähtäneen nilkan takia. Portis pelasi 19 minuuttia, teki 17 pistettä ja nappasi 5 levypalloa.

– Hän on mukautuva pelaaja. On vaikea löytää vastustajaa, joka kykenisi kunnolla puolustamaan häntä, Boylen kommentoi Portisin peliä Bullsin Twitter-tilillä.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt