Chicago Bullsin päävalmentaja kertoi hyviä uutisia Lauri Markkasesta - NBA - Ilta-Sanomat

Chicago Bullsin päävalmentaja kertoi hyviä uutisia Lauri Markkasesta

Fred Hoibergin mukaan suomalaispelaajan viime päivät ovat sujuneet loistavasti.

Lauri Markkanen verryttelee ennen NBA:n koripallo-ottelua Chicago Bulls - Utah Jazz United Centerissä Chicagossa 13. joulukuuta 2017.

18.11.2018 1:40

Koripallon NBA-seura Chicago Bullsin päävalmentajalla Fred Hoibergilla oli lauantaina iloista kerrottavaa suomalaispelaaja Lauri Markkasesta.

Suomen kirkkain koripallotähti on ollut alkukauden sivussa loukkaantumisen takia, mutta Hoibergin kommenttien perusteella paluu kentille voi tapahtua lähiaikoina.

– Laurilla oli tänään loistavat treenit, ja hän pääsee koko ajan eteenpäin. Hänellä pari viime päivää ovat olleet loistavia. Hän heittää kentällä kolmosia, ja hän tuntee olonsa hyväksi, Hoiberg sanoi Bullsin Twitter-tilin mukaan.

Markkanen loukkasi oikean kyynärpäänsä Bullsin harjoituksissa syyskuun lopussa. Tuolloin arvioitiin, että mies olisi sivussa kuudesta kahdeksaan viikkoa.

NBA:ssa edukseen esiintyneelle Markkaselle kausi on toinen Bullsin riveissä. 213-senttinen suomalaisjätti pelasi tulokaskautensa 15,2 pisteen ja 7,5 levypallon keskiarvolla. Peliminuutteja kertyi hieman vajaat 30 minuuttia ottelua kohden.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?