NBA

NBA

Seurapomo erosi erikoisen tapahtumaketjun jälkeen – syytöksiä omien pelaajien haukkumisesta, vaimokin mukana kuvioissa

Julkaistu:

nba
Philadelphia 76ersin GM Bryan Colangelo joutui eroamaan eriskummallisten vaiheiden jälkeen.
Koripalloliiga NBA:ssa pelaavan Philadelphia 76ersin GM Bryan Colangelo on eronnut tehtävästään. Eropäätös pohjautuu jenkkisivusto The Ringerin artikkeliin, jossa kerrottiin Colangelon käyttäneen sosiaalista mediaa muun muassa oman joukkueensa pelaajien haukkumiseen ja heidän terveystilanteidensa vuotamiseen.

Maanantaina kerrottiin, että Sixers palkkasi lakifirman avukseen syytösten tutkimiseksi. Colangelon eroaminen varmistui torstaina, kun seura kertoi asiasta kotisivuillaan.

The Ringerin laajassa artikkelissa kerrottiin, että Colangelolla olisi ollut Twitterissä viisi valetiliä, joista neljällä hän olisi kommentoinut joukkueensa asioita julkisesti. Yhdeltä tililtä ei oltu lähetetty yhtään päivitystä.

Kun sivuston toimittaja kysyi seuran johdolta Colangelon yhteyksistä tileihin, hänelle kerrottiin vain hiljaisena olleen tilin kuuluneen Colangelolle. Kuitenkin kolme muuta tiliä, joista toimittaja jätti kysymättä, vaihtuivat nopeasti julkisista yksityisiksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Myöhemmin kävi ilmi, että päivitysten takana saattoi Colangelon sijaan olla hänen vaimonsa Barbara Bottini. Bottini yhdistettiin tileihin, kun huomattiin, että hänen puhelinnumeronsa kaksi viimeistä numeroa olivat samat kuin Twitter-tilien tiedoissa.

Vuodesta 1991 eri NBA-seurojen johtoportaissa vaikuttanut Colangelo on palkittu GM. Hänet on kahdesti valittu vuoden parhaaksi seurapomoksi NBA:ssa. Valinnat tulivat Colangelon toimiessa vuonna 2005 Phoenix Sunsin ja vuonna 2007 Toronto Raptorsin johdossa.

Ennen eroamistaan Colangelo ehti vaikuttaa Sixerissä reilun kahden vuoden ajan. Hän seurasi pestissään Sam Hinkietä, jonka mollaaminen oli osa eroamiseen johtanutta epäasiallista, salanimen takaa tapahtunutta kirjoittelua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt