NBA

NBA

Houston kompuroi ilman tähtitakamiestään – Golden State venytti ratkaisun seiskapeliin

Julkaistu:

nba
Houston Rocketsista ei ollut vastusta hallitsevalle mestarille ilman Chris Paulia.
Koripallon NBA:ssa myös Golden State tasoitti lohkonsa finaalisarjan. Hallitseva mestari tasoitti länsilohkon finaalisarjan 3–3:een nappaamalla 115–86-voiton Houstonista.

Golden Staten paras pistemies oli 35 pistettä tehnyt Klay Thompson. Stephen Curry puolestaan teki 29 pistettä ja Kevin Durant 23 pistettä. Houstonin pelaajista suurimpaan pistesaldoon ylsi jälleen James Harden 32 pisteellään.

–  Klay oli uskomaton. Ei pelkästään 35 pisteen ja yhdeksän kolmosen takia, vaan puolustuksen takia. Mies on ihan kone, Golden Staten päävalmentaja Steve Kerr sanoi.

Houston joutui pelaamaan kuudennen ottelun ilman takakentän maestroaan Chris Paulia. Takamies loukkasi takareitensä viidennen ottelun loppuhetkillä. Paul kärsi runsaista loukkaantumisista myös runkosarjassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Pallonmenetyksemme päästivät Golden Staten pelin valoilleen. Joissakin tilanteissa emme kommunikoineet riittävän hyvin kentällä, ja kun Golden State saa vauhdin päälle, joukkue voi tehdä vastustajan olon todella tukalaksi, Houstonin päävalmentaja Mike D'Antoni tuumasi.

Golden State on yltänyt finaaleihin kolme vuotta peräkkäin ja juhlinut mestaruutta 2017 ja 2015. Houston puolestaan ei ole pelannut finaaleissa sitten mestaruusvuoden 1995.

– Mikään ei ole muuttunut. Luotamme edelleen siihen, että voitamme kotona, Harden sanoi.

Varhain eilen Suomen aikaa päättyneessä ottelussa Cleveland puolestaan tasoitti itälohkon finaalisarjan 3–3:een nappaamalla 109–99-voiton Bostonista. Kuluvan kauden finaalikaksikko selviää siis vasta lohkosarjojen viimeisissä peleissä.

Golden Staten lisäksi finaaleissa nähtiin viime kaudella LeBron Jamesin Cleveland. Päästäkseen tänä vuonna finaaleihin on Clevelandin venyttävä seitsemännessä ottelussa urotekoon, johon se ei ole Bostonia vastaan pudotuspeleissä yltänyt. Joukkueen on otettava sarjan ensimmäinen vierasvoitto.

Itälohkon voittaja selviää varhain maanantaina Suomen aikaa ja länsilohkon varhain tiistaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt