NBA

NBA

Lauri Markkanen nakutti 11 pistettä – Chicago Bulls hukkasi vierasvoiton lopussa

Julkaistu:

NBA
Suomalaistulokas repi lisäksi yhdeksän levypalloa.
Chicago Bullsin kolmen voiton putki NBA:ssa katkesi, kun kotijoukkue Washington Wizards voitti kohtaamisen 114–110.

Bullsin Lauri Markkanen nakutti ottelussa 11 pistettä ja kaapi yhdeksän levypalloa. Hän sai peliaikaa reilut 29 minuuttia. Bullsista korkeimman pistemäärän kokosi laitahyökkääjä Nikola Mirotic, jolle kertyi 21 pistettä.

Voiton Washingtonille käänsivät takamiehet Bradley Beal ja John Wall. Heistä Beal heitti peräti 39 pistettä ja Wall 21.

Ottelua liki kaiken aikaa sen viimeiselle minuutille johtanut Chicago hukkasi voiton avaimet lopussa, joka oli Washingtonin Wallin juhlaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Wall ajoi vajaat puoli minuuttia ennen loppua hyökkäyskorille ja nosti Washingtonin johtoon pistein 111–110. Vastustajan virheestä seuranneesta vapaaheitosta hän lisäsi Washingtonin johtoa pisteellä.

Vajaat kymmenen sekuntia ennen loppua Wall osui vielä kahdesti vapaaheittoviivalta, ja kotijoukkue varmisti neljän pisteen voittonsa.

Washington ratkaisi voittonsa kolmen pisteen heittokaaren takaa. Se upotti 36:sta kolmen pisteen heitostaan 16, kun Chicago sai kolmosistaan sukkaan kahdeksan 35 yrityksestä. Washingtonin kolmosprosentti oli yli 44, Chicagon vajaat 23.

Washingtonista yksin Beal pussitti seitsemän kolmeen pisteen heittoa. Chicagon Markkanen sai seitsemästä kolmosyrityksestään sisään kaksi.

Chicagon kolmen viime viikon saldo on tappiosta huolimatta lupauksia antava. Bulls on voittanut 13:sta viime ottelustaan kymmenen. Se kohtaa seuraavaksi tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa kotikentällään Portlandin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt