Näin puet kesän eleganteimman mekon tilanteeseen kuin tilanteeseen – 3 upeaa lookia - MyStyle - Ilta-Sanomat

Näin puet kesän eleganteimman mekon tilanteeseen kuin tilanteeseen – 3 upeaa lookia

Pystyraidat ovat tyylikäs valinta.

Julkaistu: 2.8. 18:12

Pystyraidallinen mekko on samaan aikaan sekä rento että tyylikäs.

Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: niiden avulla vaatekaappi pysyy aina ajankohtaisena.

Kesän klassinen luottomekko on elegantisti pystyraidallinen. Aina ei tarvitse olla yksiväristä!

Yksinkertainen, sinivalkoinen raitamekko on hienostunut mutta silti sopivan rento vaate moneen tilanteeseen. Asusteilla mekkoon saa helposti vaihtelevuutta, ja sen voi muokata niin juhlakuntoon kuin arkeenkin sopivaksi.

Näin stailaat vaatteen.

Olkilierihattu + punotut korkokengät = 44,95 €

Hyvin klassinen ja elegantti kesäjuhlalook syntyy sinivalkoraidallisesta mekosta, olkipunotuista korkokengistä ja kesälierihatusta. Vaivatonta mutta tyylikästä.

Farkkutakki + kirjavat lenkkarit = 69,99 €

Ajattomaan raitamekkoon sopivat myös rennot arkivaatteet, kuten farkkutakki ja kirjavat paksupohjaiset lenkkarit. Mukava asu sopii rentoon kesäpäivään.

Punaiset sandaletit + punaiset rengaskorvikset + eläinkuosinen hiuslenkki = 25,97 €

Sinivalkoraidan klassisuutta voi haastaa sopivasti ripauksella väriä esimerkiksi sandalettien ja korujen muodossa. Raitaan voi myös yhdistää trendikkäästi toista printtiä vaikkapa kankaisen hiusrusetin muodossa.

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?