Kesän suosikkivaatteista ei tarvitse luopua syksyksi – Metti näyttää, miten kesän trendit puetaan syksyyn - MyStyle - Ilta-Sanomat

Kesän suosikkivaatteista ei tarvitse luopua syksyksi – Metti näyttää, miten kesän trendit puetaan syksyyn

Kesän ihanista asuyhdistelmistä ei tarvitse luopua syksyn koittaessa.

Julkaistu: 2.8. 9:55

Metti vinkkaa, miten kukkamekko, neuleasut ja silkkihame puetaan syksyksi.

Ihanat kesävaatteet saavat helposti lisää käyttöaikaa syksyllä, kun käyttää luovuutta ja yhdistelee niitä hieman toisella tavalla.

Tämän kesän kolme suosittua trendiä puetaan syksyyn näin.

Pitkä kukkamekko

Pitkät ja näyttävät mekot ovat ehdottomasti olleet yksi tämän kesän mekkotrendeistä. Kesämekkoa voi käyttää mukavasti syksylläkin, kun yhdistät sen esimerkiksi nahkatakin ja lämpöisen huivin kanssa. Ilmojen viiletessä jalkaan voi sujauttaa vielä cowboy-bootsit tai korolliset saappaat.

39,95 €, H&M.

Silkkihame

Silkkihame ja kevyen kesäisen topin yhdistelmä on ollut yksi oma suosikkiyhdistelmäni tänä kesänä. Yhdistelmä on samalla sekä elegantin tyylikäs että ihanan kesäinen. Syksyllä silkkihame saa lisää käyttöaikaa, kun hameen pariksi yhdistää esimerkiksi kauluspaidan, poolon tai vaikkapa paksumman villaneuleen.

89,95 €, Massimo Dutti.

Neulesetit

Joustavasta neulemateriaalista valmistetut setit ovat olleet kesän 2020 hitti. Samasta materiaalista olevia ylä- ja alaosia näkee nyt valtavasti. Mikäli haluat jatkaa neulesettien käyttöä vielä syksylläkin, voit yhdistää tähän asukokonaisuuteen bleiserin tai esimerkiksi kevyen vuorettoman ulsterin. Neuletoppi toimii mainiosti myös esimerkiksi kauluspaidan tai poolopaidan päällä!

Hame 29,95 €, toppi 12,95 €, Zara.

Metti kirjoittaa MyStylelle joka viikko muodista, kauneudesta, tyylistä ja trendeistä. Lue kaikki Metin jutut täällä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?