Hyvä dödö haussa? 6 toimivaa, raikasta deodoranttia ja antiperspiranttia - MyStyle - Ilta-Sanomat

Näihin dödöihin voi luottaa! 6 toimivaa ja raikasta deodoranttia ja antiperspiranttia

Julkaistu: 13.7. 13:43

Kaipaatko luottodödöä? Ota kokeiluun joku toimituksen suosikeista.

Aina kuivat kainalot

”En lähtökohtaisesti ole hikoillut häiritsevän paljon, joten tämä runsaaseen hikoiluun kehitetty tuote on blokannut itseltäni hikoilun täysin. Kainalot ovat aina kuivat. Minulla on dödölle kolme vaatimusta: ei saa liata vaatteita yhtään, ei saa tuoksua miltään – eikä tietenkään saa pettää missään tilanteessa. Tämä täyttää kaikki kriteerit.”

Triple Dry Original Roll-On -antiperspirantti, 11 € / 50 ml, mm. Sokos, Stockmann.

Kaiken hehkutuksen arvoinen

”Löwengripin Count on Me! Aivan kaiken hehkutuksen arvoinen tuote, jota en vaihda enää mihinkään. Alussa kummallisen märkä koostumus epäilytti, mutta jos malttaa antaa dödön kuivahtaa hetken aikaa, tämä kestää kuin tauti. Loistava hinta-laatusuhde ja mukavan neutraali tuoksu. Ei myöskään värjää paitoja, mikä tuppaa olemaan monen hyvänkin dödön haittavaikutus.”

Löwengrip Count On Me Deodorant -antiperspirantti, 12,90 € / 50 ml, mm. Stockmann ja kauneusverkkokaupat.

Miellyttävä ja pehmeä

”Haluan antiperspirantiltani miellyttävää, raikasta tuoksua ja toivon sen jättävän pehmeän tunteen kainalon herkälle iholle. Sen erityisempiä kriteerejä minulla ei ole, sillä en hikoile kovin helposti. Vaihtelen dödöä välillä, mutta usein palaan tämän päivittäistavarakaupoista löytyvän vihertävän tuotteen luokse. Doven edullisessa antiperspirantissa tuoksuvat kurkku ja vihreä tee. Edullinen, helppo ja miellyttävä!”

Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea Scent -antiperspirantti-roll-on, 3,90 € / 50 ml, tavarataloista.

Terveisiä Jenkeistä

”Näitä Secret-dödöjä rahtaan aina Jenkeistä kunnon varastot. Varmaan näitä jostain netistäkin saisi, siihen en ole tutustunut. Miellyttävä, isokokoinen stick: istuu kainaloon, ei ihan heti lopu. Pitää takuuvarmasti, eikä ainakaan itsellä koskaan kirvele tai kutita ihoa. Tuoksuvaihtoehtoja riittää. Mainio hinta-laatusuhde.”

Secret Powder Fresh Invisible Solid Antiperspirant and Deodorant, noin 2,60 € / 73 g, mm. Walmart.

Hyvää markettikamaa

”Hikoilen aina ja melko runsaasti, ja lisäksi hiki haisee helposti. Olen kokeillut hyviä hintavampia antiperspirantteja, mutta kerran tartuin hätäpäissäni muutaman euron markettikamaan. Yllätyksekseni se toimi. Olen kokeillut muitakin saman sarjan tuoksultaan ja ominaisuuksiltaan hieman eroavia vaihtoehtoja, mutta tämä on jostain kumman syystä toimivimman tuntuinen. Jo kolmas purkki menossa.”

Nivea Black and White Fresh Roll-on -antiperspirantti, 3,80 €, tavarataloista.

Toimivaa luonnonkosmetiikkaa

”Schmidt’sin bergamotti-lime tuoksuu ihanan raikkaalta ja pitää kainalot kuivina, toisin kuin moni muu testaamani ekodödö. Plussaa siitä, että tuote ei sisällä normaalien deodoranttien tapaan esimerkiksi alumiinia ja monia muita ylimääräisiä kemikaaleja. Lisäksi dödö on eläinkokeeton ja vegaaninen. Herkkäihoisena iho aluksi vähän ärtyi kyseisestä dödöstä ja vaati totuttelua, mutta muuten pelkkää hyvää sanottavaa tästä tuotteesta.”

Schmidt’s Bergamot + Lime -deodoranttipuikko, 12,95 € / 75 g, mm. Ruohonjuuri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?