Lidlin kohulenkkareiden jälkeen myyntiin tulevat fanisandaalit – ”Esiteini jo ilmoitti laittavansa herätyskellon soimaan” - MyStyle - Ilta-Sanomat

Lidlin kohulenkkareiden jälkeen myyntiin tulevat fanisandaalit – ”Esiteini jo ilmoitti laittavansa herätyskellon soimaan”

Suomessa jonotettiin huhtikuussa Lidlin lenkkareita. Nyt ketju tuo myyntiin logosandaalit.

Julkaistu: 8.7. 10:40

Lidl tuo kauppoihin logollaan varustetut rantasandaalit.

Suomalaiset jonottivat Lidlin myymälöihin huhtikuussa, kun päivittäistavaraketju toi myyntiin 15 euron hittilenkkarit.

Lidlin väreissä loistavat lenkkitossut nousivat someilmiöksi ja halutuksi tuotteeksi, kun Saksan Lidl ensin pilaili niiden kanssa aprillipäivänä 2019 ja sen jälkeen valmisti kenkiä asiakkaiden pyynnöstä rajatun erän.

Tältä nopeasti loppuunmyydyt lenkkarit näyttivät.

Nyt Lidl tuo myyntiin samassa hengessä suunnitellut kesäkengät. 7,99 euron hintaiset rantasandaalit saapuvat kauppoihin huomenna torstaina.

– Lidl-sandaalit ovat jatkoa Lidl-lenkkareille, joiden suosio yllätti meidät kaikki, Lidl Suomen kampanjointiosaston päällikkö Meri Aalto kertoo.

– Sandaalit on kuitenkin päätetty ottaa myyntiin jo hyvissä ajoin ennen lenkkarihuumaa. Eli nämä Lidl-malliston tuotteet on suunniteltu ja päätetty toteuttaa kokonaisuutena, jotka otetaan myyntiin ripotellen ympäri vuotta.

Tältä sandaalit näyttävät. Ne ovat myynnissä useissa Lidl-maissa, torstaina myös Suomessa.

Toimituksen sisällä sandaalit on jo huomattu. Eräs kollega kertoo, että perheen nuoriso-osasto on sandaalityylistä innoissaan.

– Meillä esiteini jo ilmoitti, että laittaa herätyskellon soimaan torstaiaamuna. Aikoo pyörällä lähteä niitä etsimään.

Myös fanimalliston tennissukat ovat kuuleman mukaan kovaa kamaa samassa ikäluokassa.

Sandaalit eivät ole aiheuttaneet maailmalla samanlaista someilmiötä kuin lenkkarit, mutta sandaalikuvia on jaettu Instagramissa.

Bonnie-koira sai oman parinsa tuoreeltaan.

Muuten kuvissa näkyy logoltaan hieman erilaista sandaalipareja viime keväältä. Sandaalit puetaan nyt kuten muutkin trendikkäät ranta- ja terveyssandaalit – sukkien kanssa ja osaksi katutyyliä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?