Ihana farkkuhaalari! Katso kolme tapaa, joilla puet vaatteen tyylillä - MyStyle - Ilta-Sanomat

Ihana farkkuhaalari! Katso kolme tapaa, joilla puet vaatteen tyylillä

Muun muassa näyttelijä Sophie Turner on valinnut farkkuhaalarin. Hän yhdisti sen rennosti printtihuppariin.

Julkaistu: 5.7. 18:05

Haalari on simppeli mutta näyttävä vaate, joka ei tarvitse seurakseen paljoa.

Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa.

Denim on ikuinen arkiklassikko niin farkuissa kuin farkkutakeissakin. Myös denimhaalari voi olla monikäyttöinen luottovaate, josta voi muodostua yksi vaatekaapin kulmakivistä.

Haalari on simppeli mutta näyttävä vaate, joka ei tarvitse seurakseen paljoa. Sen voi yhdistää kesällä vaikkapa uimapukuun tai bikineihin tai juhlavampaankin silkkipaitaan. Haalari on täydellinen myös viileisiin kesäpäiviin: sen alle tai päälle voi pukea paksummankin paidan tai neuleen.

Arkiasuissa haalari tuo tyyleihin leikkisyyttä, juhlavammissa ilta-asuissa taas sopivaa rentoutta. Klassinen farkkuhaalari on malliltaan simppeli, jolloin se toimii parhaiten monenlaisissa asukokonaisuuksissa.

Näin puet sen nyt.

Uimapuku + sandaalit = 49,94 €

Haalarin voi helposti vetää rantalookin päälle, ja näin uimapuku toimii myös rantojen ulkopuolella! Tummaan haalariin persoonaa tuovat epäsymmetrinen, värikäs uimapuku ja keltaiset röyhelösandaalit.

Pitsipaita + korkokengät = 52,94 €

Farkkuhaalari toimii myös iltalookissa tuomassa ripauksen rentoutta. Hienostuneisuutta lookiin tuovat valkoinen röyhelöpaita ja vaaleanpunaiset korkokengät.

Raitapaita + tennarit = 32 €

Farkkuhaalari on täydellinen myös viileämpiin kesäpäiviin yhdessä pitkähihaisen raitapaidan ja valkoisten tennareiden kanssa.

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?