Metti ottaa vain harvoin aurinkoa, mutta on silti kauniin ruskettunut – näitä 4 loistavaa tuotetta hän käyttää - MyStyle - Ilta-Sanomat

Metti ottaa vain harvoin aurinkoa, mutta on silti kauniin ruskettunut – näitä 4 loistavaa tuotetta hän käyttää

Julkaistu: 22.5. 18:22

Turvallinen rusketus purkista!

Nyt kun kesä on aivan kulman takana, ajattelin, että olisi oiva aika suositella muutamia loistavia itseruskettavia. Itse otan aurinkoa vain harvakseltaan, sillä purkista saa paljon turvallisemmin kauniin rusketuksen.

Nykyään markkinoilla on paljon hyviä itseruskettavia, jotka eivät tuoksu pahalle tai anna oranssia lopputulosta. Kokosin teille omat suosikkini!

Australian Glow Facial Bronzing Mist

Tykkään valtavasti tästä kasvosuihkeesta, sillä sen avulla saa välittömästi kauniin päivetyksen iholle. Kasvosuihke on hienojakoinen, helppokäyttöinen ja erittäin nopeasti kuivuva. Tuote sisältää myös tasapainottavaa ruusuvettä, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

18 €, mm. Stockmann.

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water

Invisi itseruskettavan vaahdon ehdottomasti parhaita puolia ovat sen levittämisen helppous sekä todella nopea kuivuminen iholla. Vaahto levitetään iholle levityskintaan avulla. Tuote antaa kauniin ja erittäin tasaisen lopputuloksen.

47 €, mm. Skincity, Sokos, Stockmann.

Kicks Beauty Daily Intense Tan Drops

Tämä tuotteen avulla luot asteittain ruskettavan päivetyksen kasvoille! Sekoita haluamasi määrä tippoja kasvovoiteen joukkoon, mitä enemmän tippoja sen syvempi rusketus. Itse suosittelen kuitenkin aloittamaan pienellä määrällä tippoja, mutta käyttämään niitä kasvovoiteen joukossa päivittäin.

18,90 €, Kicks.

Mádara Fake It Self Tan Milk

Mádaran luonnonkosmetiikkaa oleva itseruskettava antaa kevyen ja luonnollisen päivetyksen vartalolle. Tätä tuotetta voisin suositella erityisesti vaaleaihoisille! Tuote sisältää monia ihoa helliviä raaka-aineita, kuten kosteuttavaa hyaluronihappoa.

29,90 €, mm. Jolie.fi.

Metti kirjoittaa MyStylelle joka viikko muodista, kauneudesta, tyylistä ja trendeistä. Lue kaikki Metin jutut täällä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?