Koreasta puhaltavat uudet kauneustuulet – näistä iho- ja meikkitrendeistä puhuvat pian kaikki - MyStyle - Ilta-Sanomat

Koreasta puhaltavat uudet kauneustuulet – näistä iho- ja meikkitrendeistä puhuvat pian kaikki

Korealainen kauneusikoni, näyttelijä ja tanssija Suzy näyttää esimerkkiä kauniisti hoidetusta ihosta ja ruskeasta luomiväristä.

Julkaistu: 15.5. 14:30

Etelä-Koreasta on muodostunut viime vuosina koko maailman kauneustrendien alkulähde. Tänä keväänä pinnalla ovat muun muassa kermainen iho ja maapähkinän sävyt.

Korealaiset ihonhoito- ja meikkitrendit ovat sekoittuneet viime vuosien aikana niin hyvin länsimaiseen kauneudenhoitoon, että aikaa ennen kuitunaamioita ja lasimaisena kuultavaa meikkipohjaa tuskin edes muistaa.

Keräsimme yhteen listan, mitä kauneustrendejä maasta voidaan tänä keväänä odottaa.

Kiiltävät huulet

Hyvästi, mattapuna!

Iholta tuttu kiilto siirtyy isosti nyt myös huuliin. Tämä korealainen trendi on harvinaisen helppo toteuttaa: pohjalle levitetään kerros omaa suosikkikiiltopunaa, ja kiilto maksimoidaan levittämällä päälle vielä paksu kerros kirkasta huulikiiltoa.

Kermainen iho

Korealainen ihonhoito on tunnettu rutiinistaan, johon kuuluu parhaimmillaan kymmenen eri vaihetta ja tuotetta.

Tänä keväänä ekstrakiiltävä lasi-iho vaihtuu astetta maltillisempaan kermaiseen ihoon, ja samalla rutiini helpottuu: kermaihon juju piilee edelleen tehokkaassa kosteutuksessa, mutta tämä voidaan saavuttaa yhdellä, kasvoveden ja kosteusvoiteen ominaisuudet yhdistävällä tuotteella.

Avène Hydrance Light Hydrating Emulsion -voide on kosteuttavien lähdeveden, skavalaanin ja glyseriinin hybridituote. Hinta: 26 e.

Maapähkinää luomille

Korealaisen meikin ehdoton suosikkisävy on tänä vuonna pehmeä maapähkinän ruskea.

Vaikka ruskea ei ensi-istumalta kuulostaa kaikkein jännittävimmältä meikkisävyltä, kannattaa väriin tutustua ennakkoluuloitta. Esimerkiksi ruskealla tehty smoky eyes -meikki on tummaa versiota luonnollisempi, mutta silti näyttävä.

Unohda silmänrajaus, panosta ripsariin

Silmää muotoilevat paksut rajaukset vaihtuvat nyt luonnollisempaan lookiin, jossa ripset näyttelevät pääosaa. Ripsaria laitetaan runsaalla kädellä, jolloin rajauksen voi jättää kokonaan pois.

Tonymolyn Panda's Dream -ripsarilla saa tehtyä täydellisen erotellut, mutta silti tuuheat ripset. Hinta: 17,90 e.

Uusi paikka poskipunalle

Korealaisen meikkityylin kulmakivi on tyttömäisyys: tärkeää on näyttää söpöltä ja raikkaalta.

Jotta poskipunalla saadaan luotua kasvoille kunnon nostetta, siirtyy poskipunan paikka tänä keväänä poskipäiltä niiden yläpuolelle. Kun pinkki tai korallinsävyinen puna levitetään posken yläosaan, keskittyy katse kasvojen keskiosaan ja antaa niille kevyen ilmeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?