Kesän monikäyttöiset kengät ovat tässä – katso myös kolme kivaa kesäasua - MyStyle - Ilta-Sanomat

Kesän monikäyttöiset kengät ovat tässä – katso myös kolme kivaa kesäasua

Julkaistu: 2.5. 16:13

Nahkaiset sandaalit puupohjilla ovat yhtä aikaa klassiset mutta näyttävät kengät, jotka sopivat monenlaisiin kesälookeihin.

Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: niiden avulla vaatekaappi pysyy aina helppokäyttöisenä.

Kesäsesongin kengistä löytyy monia klassikoita. Valkoiset tennarit, simppelit ballerinat ja sandaalit kuuluvat joka vuosi kesäpukeutumiseen.

Eräät hieman persoonallisemmatkin kengät ansaitsevat klassikon aseman, kun niissä panostaa laadukkaaseen materiaaliin ja ajattomaan designiin. Puupohjaiset kengät herättävät monia mielikuvia, mutta ne voivat yllättää monikäyttöisyydellään ja klassisuudellaan.

Nahkaiset sandaalit puupohjilla ovat yhtä aikaa klassiset mutta näyttävät kengät, jotka sopivat monenlaisiin kesälookeihin aina farkusta ja t-paidoista kukkamekkoihin ja pellavapaitoihin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä kengät tuovat juuri sopivaa leikkisyyttä kesän luottolookeihin!

Kukkamekko + olkihattu = 52,99 €

Puukengät ovat täydelliset romanttiseen kesätyyliin yhdessä vintagehenkisen kukkamekon ja olkilierihatun kanssa.

Pellavahousut + valkoinen t-paita = 39,99 €

Hienostunut mutta rento kesäasu syntyy kolmesta klassikosta – vaaleista pellavahousuista, t-paidasta ja puukengistä. Katseen kiinnittävät kengät tuovat juuri sopivan ripauksen persoonallisuutta simppeliin asuun.

Haalari = 50 €

Maalaishenkiset puukengät sopivat myös räväkkään ja moderniin asuun, esimerkiksi punaisen haalarin kanssa. Tässä lookissa on asennetta ja persoonaa.

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?