Danae paljastaa kikat somekuvien ”täydellisten vartaloiden” takaa – näin paljon kroppa muuttuu pelkällä poseerauksella - MyStyle - Ilta-Sanomat

Danae paljastaa kikat somekuvien ”täydellisten vartaloiden” takaa – näin paljon kroppa muuttuu pelkällä poseerauksella

Kuvakulmat ja kropan asento vaikuttavat valtavasti siihen, miltä vartalo näyttää, muistuttaa tuhansien seuraama Danae Mercer.

Julkaistu: 24.2. 11:14

Kun seuraavan kerran näet sosiaalisessa mediassa ”unelmavartalon”, kannattaa muistaa nämä salaiset kikat.

Toimittaja Danae Mercer jakaa lähes 75 tuhannen seuraajan Instagram-tilillään kehopositiivista sisältöä. Freelance-journalisti ja vaikuttaja haluaa muistuttaa kuvillaan, videoillaan ja teksteillään, ettei sosiaalisessa mediassa nähty kuva ole useinkaan koko totuus.

Danaen kuvissa vilahtelee usein selluliittia ja pömpöttävää vatsaa. Hän paljastaa myös keinot parhaiden poseerausten takana – pelkällä vartalon asennolla ja oikeaoppisilla poseerauksilla kun saa muutettua saman kropan aivan toisen näköiseksi.

”Kuvakulmat ovat kaikki kaikessa”, Danae kirjoittaa ja kertoo, että kuvan kaksi otosta otettiin parin minuutin välein. ”Sama vartalo, sama tyttö, sama arvo”, hän sanoo.

Danae toivoo normalisoivansa kuvillaan kehokuvaa. ”Näytetään hyvät puolemme, käsittelemättömät ja karkeat puolemme ja kaikki siltä väliltä”, hän kirjoittaa.

Danae näyttää julkaisemillaan videoilla, kuinka helposti pelkkää asentoa hiomalla vartalon saa huijattua ”täydelliseksi”.

Alla olevilla videoilla hän esittelee esimerkiksi kuusi askelta muhkean ja pyöreän pepun luomiseen, oikeaoppisen tyylin istua somekuvissa ja lopuksi sen, kuinka paljon luonnottomalta näyttävä ja tuntuva hip poppin eli lantion vieminen taakse vaikuttaa koko vartalon ulkonäköön.