Pyöreämpi pylly farkuilla? Nämä farkut korostavat omat muodot parhaimmilleen - MyStyle - Ilta-Sanomat

Pyöreämpi pylly farkuilla? Nämä farkut korostavat omat muodot parhaimmilleen

Joustavalla denimillä, oikeilla linjoilla ja push up -efektillä farkuista saa kurveja korostavat.

Julkaistu: 21.2. 12:49

Yhä useammalta vaatemerkiltä löytyy shaping-farkkumalleja, jotka muotoilevat kurvien ja kumpujen linjat. Kokosimme joukon vaihtoehtoja.

Kiikarissa parempi farkkupeppu? Siinä tapauksessa vaateliikkeissä ja nettikaupoissa kannattaa suunnata yhä kasvavan shaping-, sculpting- ja push-up-farkkuvalikoiman luo.

Farkuissa on muutama ominaisuus, joilla takamuksesta saa halutessaan huijattua astetta pyöreämmän, muhkeamman ja täyteläisemmän näköisen. Muotoilevissa farkuissa käytetään näitä kaikkia: napakkaa vartaloa myötäilevää mallia, joustokangasta, imartelevasti sijoitettuja saumoja, täydellistä taskujen muotoa, kallistuskulmaa ja paikkaa, oikeanlaisia leikkauksia ja linjoja ja mahdollisimman imartelevia vyötärönkorkeuksia.

Ketjuliikkeiden ja muotiverkkokauppojen farkkumallistoihin saapuu koko ajan enemmän muotoilevia farkkumalleja. Kokosimme 11 vaihtoehtoa.

Cubuksen vartaloa muotoilevia ja kurveja imartelevia Curve-farkkuja saa kapealla ja levenevällä lahkeella eri väreissä, 59,99 €.

Verkkokauppa Asoksen oman brändin muotoilevat Sculpt me -farkut ovat kuvailun mukaan niin piukat, että ne on kuin sprayattu päälle, 48,99 €.

Myös ikonisella farkkubrändillä Leviksellä on omat muotoilevat farkkunsa. Mallia saa useassa eri sinisen ja mustan sävyssä, 99,95 €, Zalando.

Lindexin Lilly-farkuissa on joustava ja muotoileva stretch-kangas, 49,99 €.

Lindexin joustavat Clara-farkut lupaavat palautua hyvin muotoonsa ja korostaa muotoja kauniisti, 59,99 €.

Zaran Sculpt-farkut on suunniteltu muotoilemaan ja imartelemaan muotoja, 25,95 €.

Dorothy Perkinsin Shaping-farkkuja saa harmaana ja mustana, 54,95 €, Zalando.

Mangon push-up-efektillä varustetut farkut on nimetty Kim-malliksi – sattumaako? 29,99 €.

Valikoiduilla Sokoksilla myytävällä brittibrändi Marks & Spencerillä on peppua muotoilevat ja kohottavat Per Una Sculpt & Lift -farkut, joita saa valmiiksi eri lahkeenpituuksilla. 49,95 €.

Vero Modan Shape up -farkut 34,95 €, Nelly.com.

Simply Be Shape & Sculpt -farkuissa on ekstrakorkea vyötärö, 54,95 €, Zalando.