Tee itse näyttävä juhlameikki – kaikki ohjeet, jotka tarvitset - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tee itse näyttävä juhlameikki – kaikki ohjeet, jotka tarvitset

Bella Hadidin tapaiseen, upeaan juhlameikkiin on pari oleellista vinkkiä.

Bella Hadidin tapaiseen, upeaan juhlameikkiin on pari oleellista vinkkiä.

Julkaistu: 13.2. 19:09

Onko sinulla juhlat tiedossa? Tai aiotko tehdä vanhojentanssimeikin itse? Näillä vinkeillä se onnistuu!

Vanhat tanssitaan taas tänä perjantaina. Kokosimme ammattilaisten helpot ohjeet, joiden avulla voit säästää rahaa ja loihtia juhlameikin kotona.

Panosta täydelliseen meikkipohjaan

Juhlameikin A ja O on pitkäkestoinen meikkipohja.

Katso alla olevalta videolta Dr. Hauschkan meikkitapahtuman meikkaajan Juliette Handolinin ohjeet perusteellisen mutta luonnollisen meikkipohjan tekemiseen.

Meikkipohjassa kannattaa panostaa ennen kaikkea pohjatyöhön, jonka tärkeydestä muistuttaa myös meikkitaiteilija Eevis Liedes. Parhaatkaan meikkiputelit eivät auta, jos kasvojen ihoa ei valmistele meikkituotteille. Ihosta ja meikistä tulee mahdollisimman heleä, kun sen pohjustaa ihonhoitotuotteilla.

Liedes huomauttaa, ettei pelkällä meikkivoiteella saa ihmeitä aikaan.

– On todella kummallista odottaa meikkivoiteelta taianomaisia lopputuloksia, jos ei näe yhtään vaivaa siihen, mitä sen alle laittaa, hän sanoo.

Mikäli suosit enemmin kuulasta meikkipohjaa, onnistuu se AB makeup-hair -salongin omistaja Riia Koiviston vinkeillä.

Varjostuksilla luusto esiin

Kun kasvoille luo meikillä hennot varjot, luusto erottuu kauniimmin, ihosta tulee eloisan näköinen ja koko meikki näyttää astetta upeammalta.

Alla olevalla videolla näet, kuinka ammattilainen luo varjostukset. Varjostukset voi tehdä tarkoitukseen suunnitelluilla puuterimaisilla, vahamaisella tai videon tapaan nestemäisillä tuotteilla. Helpoimmillaan varjostukset saa kasvoille esimerkiksi omaa meikkivoidetta pari astetta tummemmalla meikkivoiteella.

Säväytä silmämeikillä

Näyttävä silmämeikki rakentuu rajauksen ympärille. Sekä kevyessä että näyttävämmässä meikissä silmänrajaukset tehdään ohuella siveltimellä vahamaisella rajaustuotteella. Niillä rajauksesta tulee utuinen ja pehmeä, jolloin käden vakaudesta ja täydellisestä viivasta ei tarvitse huolehtia.

Katso alta tarkemmat vinkit näyttävään silmämeikkiin.

Viimeistele huulimeikillä

Toiveissa hieman täyteläisemmät huulet juhlalookiin? Ammattimeikkaajan neuvoilla saat ne näyttämään siltä aivan itse!

Täydellisiin muhkeisiin huuliin tarvitset huultenrajauskynän sekä joko kaksi hieman eri sävyistä (vaaleamman ja tummemman) huulipunan tai huulipunan ja valovärin viimeistelyyn.

Selkeät ja simppelit kulmakarvat

Kulmakarvameikissä kannattaa muistaa kultainen keskitie: korosta kulmia kauniisti kevyellä ja omia kulmia ja kasvonpiirteitä imartelevalla meikillä.

Tanssitko tänä vuonna vanhat? Lähetä meille kuva tyylistäsi ma 17.2. klo 10 mennessä – saatamme julkaista sen jutussamme! Lähetä kuva ja kerro asustasi sähköpostilla osoitteeseen lifestyle@iltasanomat.fi. Liitä mukaan myös yhteystietosi. Arvomme kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken Foreon ihonhoitolaitepaketin. Paketti sisältää Ufo- ja Luna Mini 2 -laitteet ja sen arvo on 279 euroa.

Tuoreimmat osastosta