Suositun meikkitaiteilijan uskomattomat kuvat todistavat, kuinka suuri voima meikillä on - MyStyle - Ilta-Sanomat

Suositun meikkitaiteilijan uskomattomat kuvat todistavat, kuinka suuri voima meikillä on

Kuvituskuva
Julkaistu: 11.2. 10:55

Taitavissa käsissä meikin voima on melkoinen.

Kuten olemme jo aiemmin todenneet, meikillä saa tehtyä kirjaimellisesti taikoja. Meikki tuo kasvoille kontrastia, mikä vaikuttaa ilmeeseen merkittävästi.

Moni meikkaamisesta innostunut etsii inspiraatiota sosiaalisesta mediasta, ja monet meikkaajat ovatkin nousseet julkkiksiksi some-aikakaudella. Yksi heistä on Azerbaijanista kotoisin oleva meikkitaiteilija Anar Agakishiev. Lahjakkaan miehen taidonnäytteitä seuraa Instagramissa yli miljoona käyttäjää.

Eikä ihme, sillä Agakishievin meikkikuvat toden totta lyövät ällikällä. Vahvaa contour-meikkityyliä suosiva Agakishiev käyttää muodonmuutoksissa apuna näyttäviä tekoripsiä ja piilolinssejä.

Meikkitaiteilija on julkaissut muodonmuutoskuvia meikkaamistaan naisista, joista osalla on kasvoissaan muun muassa aknea, arpeutunutta ihoa ja suuria syntymämerkkejä. Agakishievin käsittelyssä naiset nuortuvat hetkessä ja osa heistä purskahtaa jopa itkuun nähtyään peilikuvansa meikkimuodonmuutoksen jälkeen.

Vaikka Agakishiev loihtiikin mielellään meikkitaikojaan, haluaa hän myös painottaa, että jokainen nainen on ”vikoineenkin” ja ilman meikkiä kaunis – ja tästä olemme samaa mieltä!

Kokosimme joukon julkkismeikkaajan taidonnäytteitä!

Tuoreimmat osastosta