Tältä näyttävät trendikkäimmät kulmakarvat tänä vuonna – efekti saadaan aikaan hittihoidolla - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tältä näyttävät trendikkäimmät kulmakarvat tänä vuonna – efekti saadaan aikaan hittihoidolla

Kulmakarvojen laminointi on nouseva kauneustoimenpide, jolla omat kulmat saa korostettua täyteen potentiaaliinsa.

Kulmakarvojen laminointi on nouseva kauneustoimenpide, jolla omat kulmat saa korostettua täyteen potentiaaliinsa.

Julkaistu: 14.1. 11:53

Kulmakarvojen laminointi nousi viime vuonna hitiksi, ja tänä vuonna sen ennustetaan vain kasvattavan suosiotaan.

Muotisivusto Who What Wear ennustaa kulmakarvojen laminoinnista vuoden kauneustermiä.

Artikkelissa kehotetaan unohtamaan edellinen hoitosuosikki microblading, sillä ihon pigmentoinnin sijaan runsaat ja näyttävät kulmakarvat saadaan nyt aivan toisenlaisella hoidolla, laminoinnilla.

Mikä ihmeen laminointi?

Noin kuukauden kestävä kulmakarvojen kestomuotoilu ja värjäys, jonka ansiosta joka ikinen karva tulee näkyviin ja tuo runsautta kulmiin, eikä kulmakarvoja tarvitse meikata tai kiinnittää paikoilleen ollenkaan, vain harjata suoraksi joka aamu.

Runsaat kulmat ovat trendikkäät – laminointikuvia jo 120 tuhatta

Who What Wearin mukaan runsaat, tuuheat, sulkamaiset ja totuttua hieman villimmät kulmat ovat nyt kulmakarvatrendien kärjessä.

Kulmakarvojen laminoinnilla saavutetaan haluttu look, joten ei ole ihme, että se nousi hittitoimenpiteeksi viime vuoden aikana ja oli yksi Googlen suosituimmista kauneusaiheisista hakutermeistä vuonna 2019. Testijuttumme julkaisun aikaan viime heinäkuussa kuvapalvelu Instagramissa oli julkaistu #browlamination-tunnisteella reilut 3900 kuvaa, tällä hetkellä kuvia on jo reilut 120 tuhatta.

Toimenpiteellä hennonkin näköisistä kulmista saadaan paksut ja tuuheat.

Kenelle laminointi sopii?

Laminoinnissa lopputulos luodaan täysin omista kulmakarvoista. Karvat käsitellään permanenttiaineella ja värillä, jonka jälkeen kulmat pitävät kauniin muodon ja näyttävät aiempaa huomattavasti runsaammilta.

– Laminointi kestää kauniina noin kolme viikkoa, kulmaväri neljäkin viikkoa. Sen jälkeen väri alkaa haalistua ja laminoinnin vaikutus katoaa, helsinkiläisen Wax & Beauty -hoitolan kosmetologi Julia Provalskaja kertoi meille heinäkuussa.

Laminointiin käytettävä permanenttiaine on samaa, jolla tehdään ripsien kestotaivutuksia. Laminointiin kuuluu myös kulmien muotoilu ja värjääminen, jolloin jokainen karva saadaan esiin ja kulmat näyttävät mahdollisimman runsailta ja tuuheilta.

– Laminointi sopii yllättävän hennoille ja harvoillekin kulmille. Moni asiakas on yllättynyt siitä, kuinka hyviltä omat kulmakarvat näyttävät käsittelyn jälkeen, vaikka omaa karvaa olisi vain vähän, Provalskaja sanoi.

Lue kulmakarvojen laminointikokemuksesta lisää täällä!

  • Tekniikka on peräisin Venäjältä ja on siellä vuonna 2019 suosituksi noussut toimenpide.

  • Hoitoon menee kokonaisuudessaan noin tunti, ja se maksaa paikasta riippuen noin 50 euroa. Lopputulos pysyy hyvänä kolme viikkoa ja kuluu sen jälkeen luonnollisesti pois.

  • Laminoinnin jälkeen täytyy välttää meikkaamista, hikoilua ja auringonottoa 24 tuntia. Karvat eivät saisi myöskään liikkua nukkuessa, jotta ne eivät taivu väärään asentoon. Kulmat saa kastella ja pestä 24 tunnin kuluttua laitosta.

  • Laminoinnin saa uusia maksimissaan kahden kuukauden välein. Laminointi sopii kaikille, mutta raskaana ollessa karvat eivät välttämättä taivu hormonien vaikutuksen takia.

Tuoreimmat osastosta