Nyt tulevat non-touring ja luomivärien uudet suosikkisävyt – näitä meikkitrendejä himoitaan vuonna 2020 - MyStyle - Ilta-Sanomat

Nyt tulevat non-touring ja luomivärien uudet suosikkisävyt – näitä meikkitrendejä himoitaan vuonna 2020

Ihon hehkuun ja huoliteltuihin kulmakarvoihin panostetaan entistä enemmän.

Ihon hehkuun ja huoliteltuihin kulmakarvoihin panostetaan entistä enemmän.

Julkaistu: 29.12.2019 18:01

Muun muassa vihreät ripset ja pastellirajaukset viettelevät pian. Näitä meikkitrendejä haluat kokeilla ensi vuonna.

Uusi vuosi, uudet meikkikujeet: tähän aikaan vuodesta on hauska päivittää meikkipussia ja kokeilla jotakin ihan uutta.

Kokosimme yhteen tulevat meikkitrendit, joiden avulla omaan arkityyliin saa helposti lisää näyttävyyttä tai hienovaraisen ripauksen lisäväriä.

Värikkäät ripset

Silmät saavat uudenlaista pilkettä, kun mustan maskaran vaihtaa värikkääseen versioon. Tumma violetti tai vihreä näyttävät ripsissä ensivilkaisulta neutraalilta, mutta hohtavat päivänvalossa kauniisti niin, että työkaverit katsovat varmasti kahteen kertaan.

Iltamenoihin pohjalle voi levittää kerroksen mustaa ripsaria ja ripsien kärkeen huomioväriksi villiä pinkkiä tai sinistä.

Purkkapinkit huulet

Klassinen Marilyn-puna menee tuskin koskaan muodista, mutta kevättä kohti mennessä räväkkä pinkki näyttää ehdottomasti raikkaammalta. Kylmät, siniseen taittavat syvät pinkin sävyt ovat takuuvarma valinta, sillä ne näyttävät hyvältä kaikkia ihonsävyjä vasten.

Kuntoon harjatut kulmat

Kulmakarvat kiinnostavat edelleen, ja ensi vuonna ne saavat näyttää yhä luonnollisilta, mutta selkeästi aikuismaisemmilta. Sinne tänne sojottavat karvat on nyt tarkasti harjattu kulmageelin avulla kohdilleen niin, että lopputulos on huoliteltu ja tarkkaan harkittu.

Pastellisilmät

Pehmeän pastelliset silmänrajaukset ovat helppo tapa lisätä meikkiin kivasti väriä ilman vaaraa ylilyönneistä. Vaaleansininen ja -pinkki näyttävät hyviltä kaikenvärisissä silmissä ja antavat varsinkin tummaan tukkaan kaunista kontrastia.

Non-touring

Viime vuosina supersuosittu kasvojen muotoilu eli contouring saa nyt väistyä luonnollisemman lookin tieltä: ensi vuonna iho saa näyttää mahdollisimman luonnontilaiselta ja siltä, kuin hehku tulisi sisältäpäin.

Muun muassa Marie Claire neuvoo non-touringin kolme askelta. Kuultoa ja hehkua antava meikinpohjustusvoide, kevyt värillinen päivävoide tai BB-voide ja omaan ihonsävyyn mahdollisimman hyvin sulautuva highlighter ovat tyylin avaimet.

Tuoreimmat osastosta