Nähdäänkö näitä trendejä Linnassa? Nappaa tyylit muistiin ja katso, bongaatko ne vieraiden yltä - MyStyle - Ilta-Sanomat

Nähdäänkö näitä trendejä Linnassa? Nappaa tyylit muistiin ja katso, bongaatko ne vieraiden yltä

Tyylinäytteitä muotigaalasta joulukuun alusta.

Tyylinäytteitä muotigaalasta joulukuun alusta.

Julkaistu: 3.12. 16:47

Kokosimme viimeisimmistä kansainvälisistä gaalatyyleistä tärpit, joita voi nähdä myös Suomen seuratuimmassa pukujuhlassa.

Muotialan vuosittainen The Fashion Awards -gaala kokosi eilen maanantaina tunnetut kasvot ja huipputyylikkäät pukeutujat Lontooseen Royal Albert Halliin.

Muotimaailmassa ja kuuluisuuksien yllä nähdään ajankohtaisimmat lookit aina myös juhlapukeutumisessa. Ennustavatko ne suuntauksia, joita voisi bongata Suomessakin itsenäisyyspäivän vastaanotolla – parhaan kotimaisen juhlatyylin iltana?

Seuraa näitä

Kokosimme gaalan tyylejä yhteen. Näitä trendejä pidämme silmällä!

Hempeitä pastellisävyjä

Kärjessään kukapa muu kuin musiikki- ja muotimaailman moguli Rihanna moni gaalavieras valitsi hieman yllättäenkin ylleen vaaleaa ja herkkää pastellia. Vihreän, sinisen ja violetin sävyt näyttävät etenkin keskellä pimeintä vuodenaikaa jopa rohkeilta.

Rihanna.

Rihanna.

Rihanna.

Rihanna.

Liam Payne ja Maya Henry.

Liam Payne ja Maya Henry.

Alice Naylor-Leyland.

Alice Naylor-Leyland.

Metallinhohtoa

Metallinhohto päästä varpaisiin näyttää pysyvän trendikkäimpien valintojen joukossa. Hopea, kulta ja etenkin sävy niiden väliltä näyttää upealta iltapuvuissa.

Rosie Huntington-Whiteley.

Rosie Huntington-Whiteley.

Jourdan Dunn.

Jourdan Dunn.

Tylliunelmat

Nouseva materiaali on muhkea tylli. Tyllihelmat ovat trendanneet jo nuoremmilla esimerkiksi vanhojentanssipuvuissa, ja nyt runsaat ja kerrostetut puvut valtaavat alaa punaisiltakin matoilta.

Poppy Delevingne.

Poppy Delevingne.

Olivia Culpo.

Olivia Culpo.

Keltainen

Yksi uutisoiduimpia pukuja muotigaalasta oli näyttelijä Emilia Clarken kirkas kylmänkeltainen puku. Neonkeltaiseen taittava sävy on trendikäs ja herättää takuulla huomiota.

Emilia Clarke.

Emilia Clarke.

Uusi vanha luottoväri?

Yksi silmäänpistävimmistä tyyleistä nähtiin malli Irina Shaykilla. Huomiota herätti erittäin tavallinen, arkipukeutumisesta tuttu ja usein tylsänäkin pidetty väri, tummanharmaa. Voiko olla, että lyijynharmaa saapuu takaisin muodikkaimpaan juhlapukeutumiseen?

Irina Shayk.

Irina Shayk.

Valkoiset hapsut ja röyhelöt

Gaalassa nähtiin myös kokovalkoisia asuja, joissa huomio kiinnittyi muodin huipulla oleviin hapsuihin ja hyvinkin runsaisiin röyhelöihin.

Sofia Sanchez de Betak.

Sofia Sanchez de Betak.

Alicia Silverstone.

Alicia Silverstone.

Kulta ja puhvihihat

Puhvihihat ovat niin uusi trendi tältä syksyltä, että ne tuskin ehtivät Linnaan asti. Varaudu kuitenkin siihen, että takavuosilta tutut runsaat hihat tekevät paluun.

Kultaa on sävynä itsenäisyyspäivänä jo nähtykin – luultavasti jälleen tänä vuonna!

Rochelle Humes.

Rochelle Humes.

Paljaat olkapäät ja sametti

Sekä olkapäät paljastava cold shoulder -malli että sametti ovat jo pari vuotta vanhoja muoti-ilmiöitä, mutta se ei estänyt näyttelijä Naomi Wattsia pukeutumasta mustaan olkaimettomaan pukuun.

Naomi Watts.

Naomi Watts.

Syvä vihreä

Upea tumma, sinivihreä värisävy muistetaan muun muassa Minttu Räikkösen puvusta Linnasta vuodelta 2017. Tänä talvena trendikkäin tummanvihreä väri taittuu petroolista vielä vihreämpään. Tätä väriä haluamme nähdä!

Clara Paget.

Clara Paget.

Kimallusta päästä varpaisiin

Yksi julkkisten luottojuhlalookeista on tällä hetkellä samppanjansävyinen tyylikäs kimallus. Maailmalla se yhdistetään monesti läpikuultaviin materiaaleihin. Mitenköhän Linnassa?

Caroline Daur.

Caroline Daur.

Sara Sampaio.

Sara Sampaio.

Sininen ja kukkakuosit

Sinisen sävyt ovat luonnollisesti suosittuja Suomen itsenäisyysjuhlassa vuodesta toiseen, mutta nyt niitä näkyy maailmallakin. Myös monenlaiset kukkakuosit ovat näkyneet muodissa vahvasti jo pitkään. Jää nähtäväksi, puetaanko sinistä ja kukkakuosia yhdessä tai erikseen.

Holly Willoughby.

Holly Willoughby.

Kirjailut, brodeeraukset ja pukujen aukot

Nakumekkoja tuskin tulemme Linnassa näkemään, mutta mielenkiintoista on, valitseeko kukaan vieraista vähääkään trendiin viittaavaa tyyliä. Muun muassa supermalli Naomi Campbellilla nähtiin iltapuku, joka vihjaili verrattuna moneen punaisilla matoilla nähtyyn mekkoon hienovaraisesti.

Naomi Campbell.

Naomi Campbell.

Jotain aivan erilaista

Linnassa jo muutaman vuoden trendanneen kierrätysmuodin jatkuva kasvu tulee näkymään takuuvarmasti myös erikoisempina tyyleinä. Tervetuloa, rohkeammat ja kantaaottavammatkin tyylit!

Mallia asenteella kannetusta puvusta näytti gaalassa näyttelijä Shailene Woodley, joka asteli kuvaajien eteen mekossa, joka näytti saaneen inspiraationsa kenties makuupusseista ja toppatakeista.

Shailene Woodley.

Shailene Woodley.