Tiedätkö, keiden tyylit vaikuttavat maailman pukeutumiseen? Tässä ovat hetken 10 vaikutusvaltaisinta pukeutujaa - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tiedätkö, keiden tyylit vaikuttavat maailman pukeutumiseen? Tässä ovat hetken 10 vaikutusvaltaisinta pukeutujaa

Meghan, Billie, Timothée ja Lizzo kuuluvat voimakkaiden tyylivaikuttajien joukkoon.

Meghan, Billie, Timothée ja Lizzo kuuluvat voimakkaiden tyylivaikuttajien joukkoon.

Julkaistu: 29.11. 15:17

Herttuatar Meghanin ohella muun muassa 17-vuotiaan Billie Eilishin asuvalinnat kiinnostavat suuresti.

Kansainvälinen muodin hakusivusto ja kauppa-alusta Lyst julkaisi tuoreen katsauksen siitä, keiden julkisuuden henkilöiden tyylinäytteet ja -valinnat kiinnostavat eniten.

Lystin datansa perusteella kokoamalle listalle päätyi kymmenen tähteä, joiden tyylivalinnat ovat aiheuttaneet eniten piikkejä vaatteiden hauissa ja myynneissä sekä medianäkyvyydessä viimeisen 12 kuukauden aikana.

He ovat hetken vaikuttavimmat pukeutujat.

1. Meghan Markle

Sussexin herttuattaren voi tippaakaan liioittelematta nimetä yhdeksi tämän hetken seuratuimmista muoti-ikoneista.

Hänen pukeutumisessaan hurmaavat erityisesti hillityt ja hallitut asukokonaisuudet, jotka eivät kuitenkaan säästele naisellisuudessa. Onpa Meghania verrattu useissa yhteyksissä myös prinsessa Dianaan, jolla on edelleen merkittävä vaikutuksensa tyylivirtauksiin maailmalla.

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva

2. Timothée Chalamet

Call Me by Your Name -hittielokuvasta tutuksi tullut näyttelijä Timothée Chalamet, 23, on tehnyt muotitietoisiin vaikutuksen persoonallisilla ja särmikkäillä lookeillaan.

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva

3. Zendaya

Myös 23-vuotiasta laulaja-näyttelijä Zendayaa seuraa nyt jokainen tyylitietoinen. Tähden tyylissä korostuvat pienet yksityiskohdat sekä kirkkaat värit, eikä hän myöskään pelkää vilauttaa kohtuudella ja tyylillä.

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva

4. Billie Eilish

Vasta 17-vuotias artisti Billie Eilish kulkee sinnikkäästi omaa polkuaan pukeutumisen suhteen.

Hänen tyylinäytteitään voi pitää eräänlaisena vastalauseena nykymuodin paljastaville pinnoille ja piukkuudelle. Hän rikkoo rajoja ja tekee osaltaan ”rumasta” muodista hittiä ja suosii löysiä kuteita, pitkiä sukkia ja sotkuista lookia.

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva

5. Cardi B

Rap-artisti Cardi B:n tavaramerkkejä ovat ehdottomasti ihoa myötäilevät asut, yllättävät väriyhdistelmät sekä erilaiset materiaalit nahkasta samettiin.

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva

6. Lisa

Blackpink-yhtyeestä tunnettu, 22-vuotias Lisa Manoban on thaimaalainen rap-artisti sekä suuri Instagram-vaikuttaja.

Hänen tyylinsä on suloinen ja tyttömäinen, mutta Lisa ei kaihda myöskään rohkeampia saati revittelevämpiä asuvalintoja.

7. Kylie Jenner

Kylie Jennerin mukana olo listalla tuskin yllättää ketään – niin paljon hänestä on tänäkin vuonna kirjoitettu, eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö kirjoitettaisi jatkossakin.

Kylien ja itse asiassa koko Kardashian-klaanin tyylitempaukset puhuttavat, yllättävät, hämmentävät, raivostuttavat ja ihastuttavat. Eritoten Kylie suosii tiukkaakin tiukempia ja paljastavia asukokonaisuuksia.

Kuvituskuva

8. Lizzo

Rap-laulaja Lizzo on tärkeä kehopositiivisuuden puolestapuhuja, jonka tyrmäävät tyylit todistavat sen, että jokaisella on oikeus pukea juuri niin kuin itse haluaa.

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva

9. Harry Styles

One Direction -bändistä julkisuuteen ponnahtanut Harry Styles on laulajan uransa ohella niittänyt mainetta muotitietoisena tyyppinä. Hän suosii näyttäviä ja mieleenpainuvia kuoseja sekä muutoinkin hassuttelevia mutta upeita lookeja.

Kuvituskuva

Kuvituskuva

10. Billy Porter

Viihdealan monitoimitaituri Billy Porter lienee synonyymi rohkeille, valtavirrasta poikkeaville asuvalinnoille.

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva