Benefit Cosmetics -meikkibrändi saapuu Suomeen! Nämä tuotteet ovat kokeilemisen arvoisia - MyStyle - Ilta-Sanomat

Meikkien hittimerkki saapuu Suomeen! Mukana ”kaikkien rakastama” tuote

Benefitin pidetyt tuotteet rantautuvat joulukuun alussa Helsinkiin ja ensi vuonna muuallekin Suomeen.

Benefitin pidetyt tuotteet rantautuvat joulukuun alussa Helsinkiin ja ensi vuonna muuallekin Suomeen.

Julkaistu: 27.11. 11:14

Benefit Cosmeticsia saa kohta viimeinkin myös Suomen kamaralta.

San Franciscosta lähtöisin oleva kosmetiikkabrändi Benefit Cosmetics rantautuu Suomeen. Se saapuu Helsingin Pasilan Mall of Tripla -kauppakeskukseen Kicks-myymälään sekä sen verkkokauppaan 5. joulukuuta. Tulevana vuonna tuotteita tulee saataville myös muissa Kicks-myymälöissä.

Aiemmin suomalaiset ovat saaneet maailman meikkihifistelijöiden suosiman brändin tuotteita hyppysiinsä vain merillä Viking Linelta ja muutamista verkkokaupoista.

Kulttimaineeseen nousseet tuotteet vihdoin myös Suomeen

Kaksoissiskosten Jean ja Jane Fordin 70-luvulla perustama Benefit on tällä hetkellä yksi maailman nopeiten kasvavista kauneusbrändeistä, kerrotaan Benefitin tiedotteessa.

Sen toiminta ulottuu 58 maahan viidellä mantereella. Lisäksi Benefit on osa maailman johtavaa LVMH-luksustuoteyhtiötä.

– Suomi on ollut näkökentässämme jo pidemmän aikaan, ja olemme erittäin innoissamme, että tämä vihdoin tapahtuu, Benefit Cosmetics -brändin Pohjoismaiden maajohtaja Caroline Brent sanoo tiedotteessa.

Myös Krista Etzell Kicks Finlandista suitsuttaa yhteistyön aloittamista.

– Rakastamme Benefitin uniikkia, hauskaa, hyvän olon filosofiaa ja olemme ylpeitä, että saamme vihdoin heidän kulttimaineeseen nousseet tuotteet osaksi valikoimaamme.

Näitä tuotteita toimitus suosii

Myös MyStyle on nostanut Benefit-tuotteita esille, kun esimerkiksi viime vuonna testasimme monipuolisen joukon meikinpohjustusvoiteita.

Tällöin testin voittajaksi selviytyi juurikin Benefitin The POREfessional Face Primer. Sitä kuvailtiin tällöin kulttituotteeksi, joka suorastaan liukuu iholle.

– Tämä on testin paras tuote ja tehokkain ihohuokosten hävittäjä. Olen luullut, ettei ihohuokosiani pysty piilottamaan näin hyvin. Tästä en luovu!

Lisäksi toimituksesta vinkataan Benefitin Hoola-tuotteesta, toisin sanoen Benefit Hoola Bronzing Powder Bronzerista.

– Sitä kuvaillaan kaikkien rakastamaksi tuotteeksi. Itse käytän sitä varjostuksiin, se on ihanan samettinen ja pigmenttinen monen kasvon luottotuote.

Kuvituskuva

Merkin suosikkituotteiden varjoon voi sanoa jääneen Hello Flawless -meikkipuuterin, toimituksesta todetaan.

– Se antaa ihanan luonnollisen lopputuloksen. Pakkauksessa on mukana sivellin ja sieni, joilla meikin saa kerrostettua juuri sopivan vahvuiseksi. Myös hyvin vaalealle iholle löytyy sopiva sävy, eräs puuteriin ihastunut suitsuttaa.

Kuvituskuva

Lisäksi toimituksessa nousevat esille Benefitin poskipunapaletit.

– Poskipunia siis löytyy paljon ja monia erilaisia. Niissä parasta on, kun mukana on sekä Hoola että Dandelion, eli aurinkopuuteri ja universaalisti söpö poskipuna. Myös monivärikulmakynä Brow Contour Pro toimii!

Juttua muokattu 27.11. klo 12.37. Korjattu oikea tuotekuva.