Esittelyssä aikuisen naisen ihon loistotuotteet – näillä kasvot voivat hyvin talvellakin - MyStyle - Ilta-Sanomat

Esittelyssä aikuisen naisen ihon loistotuotteet – näillä kasvot voivat hyvin talvellakin

Julkaistu: 16.11.2019 18:01

Pakkasen kuivattama iho saa lisäkosteutta seerumista, yksi tehovoide lupaa korjata kaikki mahdolliset ongelmat.

1. Hyvästit turvotukselle

Kiinalaisesta ja länsimaisesta lääketieteestä tuttuja kasveja on yhdistetty Talika Vegetal Gold Maskiin, joka heleyttää, kosteuttaa, poistaa kuona-aineita ja sisältää runsaasti antioksidantteja. Raaka-aineina on polyfenoleita sisältäviä ja turvotusta laskevia viiniköynnöksen lehtiä, gingkobilobaa, hevoskastanjaa ja meripihkauutetta.

Naamiota suositellaan käytettäväksi pari kertaa viikossa 10–15 minuuttia. Kultakuparinvärinen kiiltävä naamio ilahduttaa myös kanssaeläjiä. 25,90 € / 30 ml.

2. Voide, joka korjaa kaikki ongelmat

Silmän- ja huultenympärysihon tehovoide lupaa korjata kaikki mahdolliset ongelmat: kiinteyttää, silottaa, kosteuttaa, laskee turvotusta ja häivyttää tummuutta.

Shiseido Future Solution LX Eye & Lip Contour Regenerating Creamia käytetään aamuin illoin. Pakkauksen QR-koodilla saa ohjeet, kuinka tuote hierotaan iholle. 168 € / 17 ml.

3. Iho syväpuhtaaksi

Kun haluat varmistaa, että iho on todella puhdas, lisää pesurituaaliin syväpuhdistava vaahto. Siinä on kuorivana aineena proteaasientsyymi ja lisäksi saastesuojana energisoivaa pakastekuivattua merivettä.

Phytomer Citadine Peeling Minute levitetään kuivalle ja puhtaalle iholle. Aamulla sitä voi käyttää pelkästään, illalla puhdistuksen jälkeen. Sen annetaan vaikuttaa iholla 30 sekuntia ja huuhdellaan pois. 37 € / 125 ml.

4. Lisää ihosolujen elinvoimaa ja napakoita ihoa

Stressi on yksi ihon vanhenemista vauhdittavista tekijöistä, ja Secret de Sothys La Creme onkin kehitetty suojaamaan solukalvoja,vähentämään kollageenin ja elastiinin hapettumista ja lisäämään solujen elinvoimaa. Se jättää iholle napakoittavan kalvon ja auttaa kiinteyttämään leukalinjaa.

Käytetään aamuin ja illoin. 225 € / 50 ml.

5. Kosteutta kaurasta, vahvistusta ihonhoidon hittiaineesta

Pakkasen ja huoneilman kuivattamalle iholle on tarpeen lisäkosteutta antava seerumi. Verso Hydration Serum sisältää kauran lipidejä ja kauraöljyä sekä ihon suojakerrosta vahvistavaa niasiiniamidia.

Käytä hoitovoiteen alla. 89 € / 30 ml.