Testasimme 16 uutta poskipunaa – kaksi sai täydet pisteet! - MyStyle - Ilta-Sanomat

Testasimme 16 uutta poskipunaa – kaksi sai täydet pisteet!

Kuvituskuva
Julkaistu: 14.11.2019 16:09

Otimme uutuusposkipunat testiin. Kuusi tuotetta nousi selvästi muiden yläpuolelle, ja kaksi niistä sai jopa täydet pisteet.

Lancôme Blush Subtil, 44,79 €

Laadukkaan oloinen pakkaus on kaunis ja siinä oleva peili kerää heti lisäpisteitä. Poskipunan mukana tulee oma sivellin, joka poikkeuksellisesti levittää tuotetta kohtuullisen hyvin. Sävy on nimensä mukaisesti ruusuisen vaaleanpunainen ja levittyy hyvin, vaikkakin pigmenttiä saisi olla jopa hieman enemmän.

Ongelmaksi osoittautuu tuotteen haju. English rose -tyyppinen voimakas ruusuntuoksu tuo mieleen äidin meikkilaatikon 1990-luvulla. Tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä, mutta omaan nenääni se on aivan liian voimakas – jopa niin tungetteleva, että puna jäisi hyllyyn. Jos ruusuntuoksusta sattuu pitämään, on tuote varmasti nappivalinta.

Pisteet: 7½ / 10

Kuvituskuva

L'Oréal Paris Infaillible Longwear Shaping Blush Stick, 15,90 €

Kaksi sanaa: ei jatkoon. Ajattelin kokeilla voidemaista poskipunaa kevyttä, luonnollista meikkiä varten. Levitin punan pohjustetulle iholle heti pohjustusvoiteen ja sävyttävän päivävoiteen päälle. Voidemainen puna liukui meikkipohjan päällä ja asettui lopulta – ei mihinkään. Lopputulos näytti epämääräiseltä pinkinpunaisilta läikiltä poskien alueella, ei lainkaan kuultavan heleältä ja luonnolliselta punalta poskilla.

Pisteet: 1 / 10

Kuvituskuva

Maybelline Fit Me! Blush, 12,50 €

Puna vaikuttaa tavalliselta peruspunalta ja sävykin on herkullinen, mutta paljastuu varsinaiseksi pettymykseksi. Tuotteessa on aivan olemattomasti pigmenttiä, eikä väriä meinaa tarttua siveltimeen millään. Lopputulos on pitkän yrittämisen jälkeen olematon ja päädyn lisäämään toista punaa.

Pisteet: 1 / 10

Kuvituskuva

Buxom Wanderlust Primer infused Blush, 29 €

Varsin halvannäköinen pakkaus ja pinkihtävä puna kasaa ennakkoluuloja ennen kokeilua. Tuote yllättää kuitenkin positiivisesti. Se on juuri sopivan pigmenttinen, ja levittyy keskimääräistä paremmin. Sävy on turhankin intensiivinen (tuotteesta on toki saatavilla eri sävyjä) ja menettää hohtoaan päivän mittaan. Myös pakkaus on hankalan mallinen sivellintä varten.

Pisteet: 5 / 10

Clarins Joli Blush – Radiance & Colour Long-wearing Blush, 36 €

Laadukas pakkaus ja ensisilmäyksellä herkullinen sävy. Tuotteen mukana tulee sivellin, joka osoittautuu aivan liian leveäksi ja muutenkin epäkäytännölliseksi. Tuote itse on kuitenkin mainio: pigmenttiä juuri sopivassa määrin, kaunis, luonnollinen sävy ja mieto tuoksu. Plussaa peilistä ja kätevästä muodosta. Hyvä joskin melko tyyris peruspuna.

Pisteet: 8 / 10

Kuvituskuva

It Cosmetics Bye Bye Pores Blush, 29 €

En tiedä miten poskipunan on tarkoitus häivyttää ja ihohuokosia, mutta tuote on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana. Sävy on täydellisen pigmenttinen ja sisältää juuri sopivassa määrin helmiäistä, joka korostaa kauniisti poskipäitä. Samasta sarjasta löytyy punat myös ilman helmiäistä. Tuote on lähes tuoksuton ja sitä on helppo levittää. Poskipuna pysyy myös hyvin kasvoilla koko päivän kovassakin menossa. Uusi luottopunani taitaa olla löytynyt!

Pisteet: 10 / 10

Kuvituskuva

Korres Wild Rose Brightening Vibrant Colour Blush, 32 €

Runsaasti helmiäistä sisältävä tuote on hyvin ”peruspuna” ajaa asiansa, muttei oikein säväytä. Pakkaus on ylellinen, mutta epäkäytännöllisen mallinen levitystä varten. Myös sävy on turhan pinkki omalle iholleni. Tuote pysyy kiitettävästi kasvoilla, mutta levittyy hieman epätasaisesti kasvoille, joten sitä joutuu korjailemaan useaan otteeseen.

Pisteet: 5 / 10

Kuvituskuva

Physicians Formula Butter Blush, 14,95 €

Ah, mikä tuoksu! Tuote vie palmujen alle tropiikkiin ensikosketuksella. Myös lelumaiseen pakkaukseen on haettu rentoa biitsihenkeä. Tuotteen koostumus on voidemainen ja sen mukana tulee jännittävä applikaattori, jonka käyttäminen osoittautuu helpoksi alkukankeuden jälkeen. Tuote levittyy kauniisti, mutta sävy on omalle iholleni niin vaalea, että lopputulos jää toivottua hennommaksi. Harmi, sillä muuten tuote on tuoksuineen aivan ihana. Tuotteesta löytyy lisää sävyjä, mutta kaikki näyttävät suhteellisen vaaleilta – testaa siis ennen ostoa!

Pisteet: 9 / 10

Kuvituskuva

Diego Dalla Palma Pattern Warm Blush, 33,90 €

Nyt on kiiltoa! Tämä puna sopii henkilölle, joka etsii jotain highlighterin, poskipunan ja aurinkopuuterin välillä. Tässä on nimittäin kaikkea – sekaisin. Pakkaus on kaunis ja tuote ylellinen ja runsaspigmenttinen, mutta puna jää vain haaveeksi kaiken hohdon alle.

Pisteet: 4 / 10

Kuvituskuva

Max Factor Crème Puff Blush Matte, 12,90 €

Tuote näyttää jo valmiiksi siltä, että nyt karisee ja tulee liikaa. Kun saan hieman hankalasti avattavan tuotteen auki, otan siveltimeen varovasti punaa ja pyyhkäisen ylimääräiset käsivarrelle.

Tästä huolimatta tuotetta tulee kasvoille aivan liikaa. Sävy on kasvoilla kaunis ja runsaspigmenttinen, mutta tuotteen koostumus aiheuttaa harmaita hiuksia. En suoraan sanoen edes yllättynyt, kun tuote oli päivän meikkipussissa vietettyään murentunut täysin pakkauksensa sisälle.

Pisteet: 0 / 10

Kuvituskuva

Artdeco Bronzing Blush, 32 €

Olin hieman skeptinen tämän tuotteen suhteen, sillä en oikein ymmärrä aurinkopuuterin ja poskipunan yhdistelmiä. Tuote kuitenkin yllätti positiivisesti! Puna antaa täydellisen, hieman murretun sävyn kasvoille, levittyy hyvin ja pigmenttiä on juuri tarpeeksi. Lisäksi pakkaus on kätevä ja juuri sopivan kokoinen. Jatkoon!

Pisteet: 10 / 10

Kuvituskuva

IsaDora Blush Stick ’n Brush, 13,95 €

Puikkomaisissa poskipunissa tuntuu olevan kaikissa sama ongelma: ne liukuvat kasvoilla aivan vääriin paikkoihin ja lopputulos on omituisen läikikäs. Näin myös IsaDoran kohdalla, vaikka tulos ei ollut samanlainen katastrofi kuin Lorealin puikkopunalla.

Pisteet: 2 / 10

Kuvituskuva

Korento Vitamin Infused Lip & Cheek Tint, 34 €

Voidemainen tuote antaa kevyeen arkimeikkiin ihanan, luonnollisen punan! Täydellinen vaikka muuten meikittömään lookiin antamaan hieman väriä kasvoille. Plussaa luonnonkosmetiikasta ja kotimaisuudesta. Toimii myös huulissa!

Ainoana miinuksena pakkauksen muoto: Pakkaus on pieni ja kätevä, mutta ehkä vähän liiankin pieni. Purkin korkeat reunat tekevät tuotteen annostelusta siveltimellä tai sudilla vaikeaa, joten helpoiten se tapahtuu sormin.

Pisteet: 9 / 10

Kuvituskuva

Boho Green Make-up Cheek & Lip Balm, 14,30 €

Tuote antaa mukavaa väriä kasvoille ja huulille, mutta väri on melko hailakka ja kuluu nopeasti pois päivän mittaan. Pakkaus on heppoinen, mutta tekee tuotteen annostelusta ja levittämisestä helppoa. Uskoisin sopivan täydellisesti henkilölle, jolla on hyvin kuulas ja vaalea iho.

Pisteet: 7 / 10

Kuvituskuva

Lavera So Fresh Mineral Blush, 15,90 €

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Tuote yllättää positiivisesti pigmenttisyydellään ja koostumuksellaan. Sävy ei ole paras omalle iholleni, mutta lopputulos on yllättävän hyvä ja kestää kasvoilla koko päivän. Pakkaus on hieman halvannäköinen, mutta tekee tehtävänsä.

Pisteet: 9 / 10

Kuvituskuva

IsaDora Face Sculptor, 27,90 €

Täydellinen tuote liikenteeseen, kun ei jaksa kantaa mukana sekä aurinkopuuteria, poskipunaa ja highlighteria. Mikään kolmiosaisen tuotteen komponenteista ei suoraan sanoen ollut täyttä kymppiä, mutta keskenään ne pelaavat täydellisesti yhteen. Tuote sopii erittäin hyvin henkilölle, joka arvostaa meikkipussissaan käytännöllisyyttä ja yksinkertaisuutta. Ottaisin ehdottomasti matkalle mukaan.

Pisteet: 9 / 10

Kuvituskuva

Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki kauneustestimme täällä! Seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Kuvituskuva