Klassinen neule on aina tyylikäs – näin yhdistät sen eri asuihin

Julkaistu:

3 x tyyli
Kashmirneule ei turhaan ole klassikko. Se sopii koko pitkän talven asuun kuin asuun.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen monenlaisessa asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: niiden avulla vaatekaappi pysyy aina käyttökelpoisena ja helposti yhdisteltävänä.

Neuleet ovat syksyn ja talven tärkeimpiä klassikkovaatteita. Jos satsaat laatuun ja materiaaliin ja pidät vaatteesta huolta, ne pysyvät hyväkuntoisina ja tyylikkäinä vuodesta toiseen.

Kashmirvillainen neule kuuluu ehdottomasti klassikkojen joukkoon. Neuleen voi yhdistää tietenkin perinteisesti erilaisten housujen ja hameiden kanssa, mutta sen avulla myös kesäisempiä vaatekappaleita voi muuntaa kylmiin ilmoihin sopiviksi.

Näin stailaat luottoneuleen kolmella tavalla.

Paperipussihousut + mustat nilkkurit = 49,94 €

Klassinen talvinen arkiasu syntyy kashmirneuleesta, suorista housuista ja nilkkureista. Simppeliä ja niin tyylikästä.


Pliseerihame + loaferit = 64,95 €

Valkoinen kashmirvillapaita on täydellinen naiselliseen lookiin yhdessä vaaleanbeigen pliseerihameen ja käärmekuosisten loafereiden kanssa.


Haalari + tennarit = 60 €

Villapaidan avulla kesäisempikin haalari muuntuu syyslookiksi. Rennon asun voi viimeistellä tennareilla tai talvella nilkkureilla.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt