Talven juhlameikissä ei voi olla liikaa säihkettä – 6 kuvaa himoitusta strassisilmämeikistä

Julkaistu:

Me Naiset
Feikkijalokivin koristeltu silmämeikki on tämän juhlakauden hitti.
Jos kasvoihin liimattavat strassit ovat festarikauden päätyttyä unohtuneet kaapin pohjalle, on aika kaivaa ne esiin pölyttymästä! Pikkujoulukausi on nimittäin täällä, ja mikä sopisikaan tiptap-juhliin paremmin kuin kunnon säihke?

Jos meikkitrendejä tutkii, nyt on tarjolla kenties vielä tavallistakin enemmän loistoa. Kuvapalvelu Pinterestin trendikatsauksen mukaan tekojalokivin koristeltu silmämeikki on nimittäin monella kiikarissa. Palvelun haut termillä ”rhinestone eye makeup” ovat parhaillaan jopa 550 prosentin nousussa.

Glitter- ja strassimeikit ovat olleet yksi koko tämän vuoden kauneusilmiöistä, eikä villitykselle näy loppua ensi vuonnakaan.

Juhlakauden tyyli ei siis nyt voi olla liian säkenöivä! Me Naiset kokosi sen kunniaksi yhteen kuusi kuvaa erilaisista strassein koristelluista silmämeikeistä.Pienet timantit reunustavat kauniisti tummaa luomiväriä.Jos et osaa päättää, käyttäisitkö kultaa vai hopeaa, mikset yhdistäisi niitä?Strassit toimivat myös hillitymmässä tyylissä. Lisää vain huulipuna!Yhdistä eri sävyisiä tekojalokivia samasta värimaailmasta.Näyttävän tyylin ystävä hyödyntää isompikokoisia ja värillisiä strasseja.Mustan ja kullan yhdistelmä toimii aina.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Kuumin kynsitrendi juuri nyt on ihanan käytännöllinen – 8 kuvaa todistaa, miten upeilta lyhyet kynnet voivat näyttää

Meikkitaiteilijan kuvat Emma Stonesta näyttävät, kuinka valtavasti meikkiä tähdet käyttävät punaisella matolla

Pätkäisitkö polkkatukan? Huippukampaaja neuvoo 4 trendikkäintä tapaa sen stailaamiseen

Meikillä suuremmat silmät? 11 kikkaa, joiden avulla onnistut