Oletko huomannut? Katie Holmes käyttää seitsemää vaatetta, joilla luo todella helposti hyviä asuja

Julkaistu:

Tyylit
Näyttelijän tyyli on simppeli, toimiva, helpon arkinen ja yksinkertaisesti hyvä. Näin Katie Holmes saa vaatekaapin kulmakivet toimimaan.
Näyttelijä Katie Holmes, 40, on ihastuttanut viimeisen puolen vuoden aikana upealla tyylillään. Asukokonaisuuksia ylistetään maailman muotimedioissa ja Instagramissa vähän väliä, ja tähti on noussut nopeasti seuratuimpien pukeutujien joukkoon.

Viimeisimpänä muotijulkaisu Who What Wear listasi Holmesin viisi klassista ja ajatonta vaatekappaletta, joita näyttelijä käyttää jatkuvasti. Intouduimme tarkastelemaan naisen tyyliä samassa hengessä ja poimimme seitsemän vaatekappaletta, joiden ympärille monen muunkin hyvä tyyli rakentuu helposti.

Näillä kulmakivillä pärjää pitkälle.

1. Pitkä villakangastakki

Villakangastakki ei perusteluita kaipaa – tyylikäs ja toimiva vuodesta toiseen! Mahdollisimman ajatonta talvitakkia etsivä valitsee esimerkiksi mustan tai kamelinruskean.


2. Simppeli neule

Syksyn ja talven tyyliin kuuluvat ehdottomasti myös neuleet. Pieleen ei mene millään, jos valitsee Katien tavoin esimerkiksi beigeä tai vaaleanharmaata.


3. Bleiseri ja 4. valkoinen t-paita

Työpukeutumisen klassikko toimii ympäri vuoden. Pelkistetty ja laadukkaan näköinen bleiseri saa olla nyt unisexmaisen maskuliininen. Valkoinen t-paita kuuluu vaatekaapin kulmakiviin aina.


5. Midimittainen hame

Vaihtelua farkkuihin ja suoriin housuihin saa pohkeisiin yltävällä helmalla. Midihame on yksi hetken parhaista hankinnoista.


6. Suorat farkut

Perinteiset suorat siniset farkut ovat nyt trendikkäät, mutta ne ovat aina myös klassikko. Myös tässä asussa alta pilkistää valkoinen t-paita.


7. Matalat nyörinilkkurit

Holmesin jalassa on nähty jo useampaan otteeseen tänä syksynä yksinkertaiset ja käytännölliset mustat nahkanilkkurit. Kengissä on nyörit ja maiharihenkeä.