Testissä meikinkiinnityssuihkeet – yksi pullo sai pisteitä 5/5!

Julkaistu:

Me Naiset
Meikinkiinnityssuihkeesta on tullut arkimeikkaajienkin suosikkituote. Testasimme suihkeet, jotka viimeistelevät meikistäsi kestävän.

1. Kevyttä raikastusta: By Raili Pro Glow Perfecting Face Mist, 29 €

Lupaus: Tehokkaasti kosteuttava kasvosuihke viimeistelee ja kiinnittää meikin. Ruusuvesi ja hyaluronihappo virkistävät ihoa myös päivän aikana.

Kokemus: Suihke tuntuu miellyttävältä, vaikka välillä pullosta suhahtaa hieman epätasaisesti. Valmis meikkipohja muuttuu hehkuvan luonnolliseksi ja iho näyttää kimmoisalta. Kosteusteho ei riitä pitämään kiristystä kurissa koko päivää, mutta toimii hyvänä virkistäjänä päivän mittaan.

Arvosana: 3 / 5


2. Painotonta tunnetta: Smashbox Photo Finish Weightless Setting Spray, 34 €

Lupaus: Suihke tekee meikistä tahraamattoman ja pitää sen kauniina jopa 16 tuntia. Antaa kevyen, miellyttävän tunteen ilman tahmeutta tai rasvaisuutta.

Kokemus: Painoton kiinnityssuihke on nimensä arvoinen – tuote ei tunnu kasvoilla oikein miltään. Silti vaikutukset huomaa helposti: meikkipohja näyttää luonnollisemmalta ja kuulaalta. Öljyisintä nassua tuote ei onnistu pitämään mattaisena, mutta muuten se suoriutuu lupauksistaan kiitettävin arvosanoin.

Arvosana: 4½ / 5

3. Käsilaukun vakiovaruste: IsaDora Face Mist, 13,90 €

Lupaus: Mattapinnan jättävä suihke pidentää meikin kestoa. Pitää meikkipohjan raikkaana ja kiillottomana koko päivän.

Kokemus: Pieni pullo on kätevä ja helppo pitää mukana, mikä saattaa olla tarpeen: tuote hoitaa hommansa hyvin, mutta ei kovin pitkäkestoisesti. Ennen iltamenoja kasvojen rasvoittuvat kohdat kaipaavat puuterikerrosta. Kun puuteroinnin viimeistelee muutamalla suihkauksella, meikki pysyy kuosissa loppuillan.

Arvosana: 3 / 5


4. Klassikkotuote: Urban Decay All Nighter Setting Spray, 32,90 €

Lupaus: Kiinnittää meikin ja saa sen pysymään kauniina jopa 16 tuntia – leviämättä, lohkeilematta tai kasautumatta ihon juonteisiin.

Kokemus: All Nighterista on jo tullut meikinkiinnityssuihkeiden klassikko, eikä suotta. Tuotetta on helppo käyttää, se sulauttaa meikkipohjan kauniisti osaksi kasvoja ja pitää sen paikallaan pitkään. Erityisen kuivalle tai todella rasvoittuvalle iholle tuote ei ole paras mahdollinen, muille ihotyypeille taas täydellinen valinta.

Arvosana: 5 / 5


5. Hehkuvaa kosteutta: Beautyblender Re-Dew Set & Refresh Spray, 37,65 €

Lupaus: Kiinnittää meikin, sulauttaa meikkipohjan ihoon ja tekee kasvoista kuulaat. Kosteuttaa ihoa koivu-uutteella, hyaluronihapolla ja öljypohjaisilla ainesosilla.

Kokemus: Hienojakoinen sumu tuntuu kasvoilla niin pehmeältä, ettei yksikään suihke ole tuntunut näin hyvältä! Sopii täydellisesti kuivalle iholle. Kiristävä tunne ei yllätä koko päivänä, vaan iho on pehmeä ja kuulas. Rasvoittuvalle iholle tuote ei ole optimaalinen, sillä öljypohjaiset raaka-aineet eivät pidä kiiltelyä kurissa. Kylmän kelin kuivattamalle iholle tämä on nappivalinta.

Arvosana: 4½ / 5

6. Rasvoittuvan ihon luottotuote: L’Oreal Infaillible Magic Setting Facial Mist, 11,90 €

Lupaus: Pidentää meikin kestoa jopa 16 tuntiin. Tekee ihosta mattapintaisen, hillitsee rasvoittumista ja sopii meikin raikastamiseen.

Kokemus: Pulloa on tärkeä ravistaa hyvin, jotta tuote todella toimii. Iho ei jää kiristäväksi tai luonnottoman mattaiseksi, vaan meikkipohjasta tulee tasaisen kaunis. Suihke ei estä kiiltelyä kokonaan, mutta hillitsee rasvoittumista.

Arvosana: 4 / 5

Juttu on alun perin julkaistu Me Naisissa 43/2019.

MyStyle julkaisee kosmetiikkatestin joka torstai. Lue kaikki testijutut täällä!

Lue myös:

Meikin viimeistelysuihketta voi käyttää muuhunkin kuin viimeistelyyn – poimi vinkit

Testasimme kosteuttavat kasvosuihkeet – kärkeen nousi kotimainen tehosuihke

Tee itse meikin kiinnityssuihke – video näyttää, kuinka hyvin se toimii