Liukuväri on yksi vuoden suosituimmista kynsityyleistä – ammattilainen vinkkaa, miten valitset yhteensopivat sävyt

Julkaistu:

Me Naiset
Kynsiin voi hakea innoitusta vaikka luottoasusta.
Yksi tämän vuoden suosituimmista kynsityyleistä on ollut niin kutsuttu liukuvärilakkaus. Siinä jokainen kynsi lakataan eri sävyllä siten, että värit ovat järjestyksessä esimerkiksi tummasta vaaleaan tai vaikkapa punertavasta sinertävään.

Toisin kuin monet mutkikkaammat lakkaukset, liukuvärikynnet on helppo toteuttaa vaikka itse kotioloissa. Suurin kysymys on, mitkä sävyt kynsiinsä yhdistää, jotta lopputulos näyttää harmoniselta.

Tärkeintä lienee, että käyttää lakkoja, jotka ovat koostumukseltaan samanlaiset. Esimerkiksi mattapintaisen lakan ja kimaltelevan glitterlakan sekoitus tekee helposti kokonaisuudesta sekavan.

Hauskempi osio on itse värien valinta, jossa voi päästää mielikuvituksen kunnolla kirmaamaan. Jos sopusointuisen yhdistelmän valitseminen aivan puhtaalta pöydältä tuntuu kuitenkin hankalalta, voi inspiraatiota hakea vaikkapa näistä ideoista. Kynsiekspertti Sarah Gibson jakoi vinkit Popsugar-sivustolle.

1. Rakenna suosikkivärin ympärille

Mikä on lempivärisi juuri nyt? Tartu sen väriseen kynsilakkaan ja etsi seuraksi kaksi samanväristä, mutta hieman vaaleampaa lakkaa, ja vastaavasti kaksi hieman tummempaa lakkaa.

2. Innostu makupaloista

Jälkiruoissa ja monenmoisissa herkuissa on usein selvästi erottuvat väriyhdistelmät. Samat yhdistelmät toimivat loistavasti myös kynsissä. Jos esimerkiksi rakastat täytekeksejä, valitse värejä tummanruskeasta kermanvaaleaan. Ranskan pastillien ystävä puolestaan sutii kynsiinsä hempeitä mintun ja vaaleanpunaisen sävyjä. Mikä sinulla herauttaa veden kielelle?

3. Kynnet asun mukaan

Jos makea ei ole juttusi, voit hakea innoitusta luottovaatteistasi. Mikä asu toimii aina tai mistä vaatekerrasta tulee heti sellainen fiilis, että on valmis valloittamaan maailman? Etsi niiden väriset lakat ja järjestele kynsiin sävyn mukaan.

4. Mihin katse kiinnittyy?

Jos laitatat kyntesi ammattilaisella, sinulla on luultavasti valtava värivalikoima käytössäsi. Jos lakat ovat kynsihoitolassa esillä, ne on luultavasti järjestetty huolellisesti väriperheittäin. Tutkaile, mikä kohta lakkarivistöissä vetää sinua puoleensa, ja valikoi värit siitä. Voilá!Eivätkö liukuvärikynnet innosta? Inspiroidu muista tämän hetken isoimmista kynsitrendeistä tämän jutun parissa.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Tavallinen nainen laittoi ensimmäiset rakennekyntensä – 12 asiaa, joista kukaan ei varoittanut etukäteen

Kuumin kynsitrendi juuri nyt on ihanan käytännöllinen – 8 kuvaa todistaa, miten upeilta lyhyet kynnet voivat näyttää

Kuinka monta kerrosta kynsilakkaa kannattaa ihan oikeasti laittaa? Ammattilainen kertoo toimivan ohjenuoran

Älä revi! Näin poistat geelikynnet kotikonstein

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt