Trendikkäin huulimeikki juuri nyt henkii 1990-lukua – eikä vaadi lainkaan huulipunaa

Julkaistu:

Me Naiset
Täyteläiset ja tarkkarajaiset, mutta hillityt. Sellaiset ovat trendikkäimmät huulet tällä hetkellä.
Jos vielä etsit täydellistä huulipunaa pimenevään vuodenaikaan, voit lopettaa saman tien. Trendikkäin huulimeikki juuri nyt on nimittäin nude eli luonnollisen sävyinen, eikä huulipunaa tarvita lainkaan. Ihanan helppoa!

Huulista halutaan kuitenkin viimeistellyt, tarkkarajaiset ja täyteläisen näköiset.

Refinery29-sivuston mukaan loppuvuoden tärkein väline huulimeikissä onkin nudensävyinen huultenrajauskynä. Etenkin 1990-luvulla suosiossa olleen huultenrajausvärin paluu näkyy esimerkiksi julkkisten uutuusmeikkisarjoissa. Victoria Beckhamin tuotesarjaan kuuluu huultenrajauskynä kuudessa eri nudesävyssä. Tuotekuvauksessa Victorian kerrotaan luottavan kynään päivittäin, kun hän meikkaa huulensa täyteläisen näköisiksi.Samaa meininkiä on myös Kim Kardashian Westin Mattes-meikkisarjassa, johon myös kuuluu useampi nudensävyinen kynä huulten rajaamiseen.Huultenrajauskynä tosiaan tekee täysin luonnollisista huulista astetta viimeistellymmän näköiset, ja sillä voi huijata itselleen pulleamman näköiset huulet ylirajaamalla huomaamattomasti. Jos huulia haluaa tuoda esille vielä paremmin, niille voi levittää huulikiiltoa. Se on niin ikään jälleen suosittu ja korostaa huulia hillityn tyylikkästi.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Huomaamaton meikkikikka, johon herttuatar Meghan luottaa usein – ja joka kannattaa kopioida

Huulesi ovat oikeasti paksummat kuin miltä ne näyttävät – ovela meikkijippo hyödyntää toista huultenrajaa, jota moni ei tunne

Huippupuna parilla eurolla – syksyn 6 parasta huulipunaa ovat tässä

Hankitko vähän väärän värisen huulipunan? Kokosimme yhteen helpot vinkit, joiden avulla saat sen sopimaan sinulle

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt