Villakangastakki on talven monikäyttöisin ja hienostunein valinta – katso kolme upeaa asua

Julkaistu:

3 x tyyli
Villakangastakki on klassikko talvesta toiseen.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan – niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina helppokäyttöisenä.

Pakkaset ovat saapuneet, ja nyt on viimeistään aika hyvästellä ohuet syystakit ja vaihtaa lämpimämpään. Vuodesta toiseen klassikon asemansa pitää tietenkin villakangastakki, joka on hienostunut ja monikäyttöinen takki koko talven ajalle.

Laadukas villakangastakki kestää hyvin hoidettuna vuosia, joten laatuun kannattaa todellakin satsata!

Villakangastakki toimii niin arkisten farkkujen kuin juhlavan silkkimekonkin kanssa – ja se tuo jokaiseen lookiin ripauksen hienostuneisuutta. Villakangastakkeja löytyy monissa eri sävyissä ja malleissa. Klassisimmat sävyt ovat tietenkin musta, harmaa ja kamelinruskea.

Tämä takin hankintaa ei tarvitse katua! Yhdistä se esimerkiksi näin.

Leveät farkut + valkoinen paitapusero + valkoiset tennarit = 72,99 €

Klassikkotakki sopii klassikkolookiin yhdessä leveiden farkkujen, valkoisen paitapuseron ja valkoisten tennareiden kanssa. Tämä look on yhdistelmä rentoutta ja hienostuneisuutta.


Pitkä lohenpunainen sifonkimekko + nudet korkkarit = 45,99 €

Villakangastakki lämmittää kauniisti myös juhlalookia, joka rakentuu näyttävästä lohenpunaisesta sifonkimekosta ja nudeista korkokengistä.


Harmaa liituraitahaalari + viininpunaiset nilkkurit = 69,95 €

Myös haalari ja nilkkurit toimivat täydellisesti klassisen villakangastakin kanssa. Liituraitakuosi tuo lookiin lisää klassisuutta ja asennetta.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt