Tuntuuko hiusten laittaminen vaikealta? Huippukampaaja kertoo, miten sinustakin voi tulla todellinen tukkataituri

Julkaistu:

Me Naiset
Jos hiusten laittaminen ei tunnu millään onnistuvan, voi kyse olla lopulta varsin yksinkertaisesta asiasta: sinulla ei ole mielessäsi selvää kuvaa lopputuloksesta.
Menestynyt tanskalaiskampaaja, muun muassa kampaamomerkki Kérastaselle töitä tekevä Sidsel Marie Bøg kertoi Me Naisten aiemmassa jutussa, että hiustrendeissä suunta on tällä hetkellä rohkaistumassa. Hän liputti edelleen myös polkkatukkamuodin puolesta.

– On mahtavaa, että kaikki on sallittua, hän kertoi. Voit lukea aikaisemmin julkaistun haastattelun tästä linkistä.

Huippukampaaja uumoili myös, että leikkisyys ja hiusten laittaminen tulevat taas muotiin pitkän luonnollisten tyylien kauden jälkeen.

Mutta entä jos on täysin kyvytön väkertämään hiusten kanssa?

Sidselin vastaus on vähän tylsä, mutta silti kannustava: harjoittelemalla kuka tahansa voi oppia laittamaan hiuksia, sillä eihän se lopulta kovin vaikeaa ole. Yksi asia on hänen mielestään kuitenkin erityisen tärkeä.

– Selvitä itsellesi, mitä tyyliä olet hakemassa. Jos haluat tuuheutta, hanki hyvä hiustenkuivaaja ja kiharruspuikko ja harjoittele.


Sidsel sanoo, että monet hämmentyvät mahdollisuuksien määrästä. Siksi harjoittelu ja testailu on A ja O. Lisäksi Sidselin mielestä on tärkeää tuntea omat hiuksensa ja opetella tunnistamaan, mitä ne tarvitsevat.

– Ota selvää, mikä näyttää sinulla hyvältä, kokeile erilaisia tyylejä ja päätä, miltä lopputuloksen pitää näyttää. Mene sitten sitä kohti.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Kampaajat kertovat, millaisia hiuksia suomalaiset himoitsevat juuri nyt

Kuinka usein hiukset oikeasti kannattaa leikata? Kampaajat antavat tyhjentävät ohjeet lyhyille ja pitkille hiuksille

”Ohuthiuksinen on usein kampaajan suosikkiasiakas” ja 6 muuta asiaa, jotka kampaaja haluaisi sinun tietävän ohuista hiuksistasi

Hiuksia ei kannata kuivata pyyhkeellä yllättävän syyn takia – eikä neuvo koske vain niitä, joilla on karhea tukka

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt