Luonnonkosmetiikka toimii myös hiustenhoidossa – 4 huipputuotetta

Julkaistu:

Me Naiset
Tutustu neljään ekotuotteeseen hiuksille.
Suurin kynnys vaihtaa perustuotteet luonnonkosmetiikkaan on yleensä hiustenhoidossa. Tuleeko tukasta puhdas ja pysyykö kampaus kohdillaan?

Enää siirtyminen luonnonmukaiseen shampooseen ei tarkoita ainakaan vaahdosta luopumista: kekseliäät kemistit ovat kehittäneet muun muassa kookoksesta ja maissista valmistettuja pesuaineita, jotka vaahtoavat vallan hyvin. Hoitavat ominaisuudet saadaan yleensä luonnonöljyistä.

Muotoilupuolella volyymi- ja suolasuihkeet pärjäävät mainiosti perinteisten tuotteiden rinnalla.

  1. Redkenin Nature+ Science-linjassa on ekosertifioidut pesuaineet värjätyille, kuiville ja tuuheutta kaipaaville hiuksille. All Soft -linjan hoitoaine sisältää mm. koivun mahlaa, 25,50 € / 250 ml.
  2. Kotimaisen Four Reasonsin pakkaukset on valmistettu kierrätysmuovista ja korkit merestä ongitusta muovijätteestä. Volume-linjan Texture Mist -suihke antaa föönauksen pohjalle tuuheutta, 17,90 € / 150 ml.
  3. Ennen pesua laitettava Mádara 3 Min Growth Boost Scalp Treatment -hiuspohjaseerumi tuuheuttaa ja vahvistaa hiuksia. Tehoaineet saadaan sienistä, 29,90 € / 100 ml.
  4. Rahua Legendary Amazon Oil -hiusöljy on ansainnut legendaarisen arvonimensä: jo pari tippaa tekee tukasta todella pehmeän, 55 € / 47 ml.
Juttu on julkaistu alun perin Me Naisissa 40/2019.

Lue lisää:

Kauneusbloggaaja Virve Fredman kertoo, miksi suomalaisten pitäisi ottaa kauneudenhoidossa mallia aasialaisilta

Miten tuote voi olla luonnonkosmetiikkaa, jos siinä on vain 98 % luonnollisia ainesosia? Asiantuntija kertoo, mitä loppuosaan kätkeytyy ja miksi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt