Ihana tapa käyttää luomiväriä! ”Merenneidon kyyneleet” on uusin villitys, joka korostaa silmiä kauniisti

Julkaistu:

Me Naiset
Jos haikailet kirkkaiden luomivärien perään, mutta arastelet niihin tarttumista, tämä trendi on kuin sinulle tehty.
Vuosi 2019 on ehdottomasti ollut värikkäiden silmämeikkien aikaa. Meikkitaiteilijat ovat todella päästäneet luovuutensa valloilleen toinen toistaan näyttävämpien meikkityylien kanssa, ja yhä useampi meistä tavan tallaajistakin on uskaltautunut käyttämään väriä entistä rohkeammin.

Jos supernäyttävä tyyli edelleen arveluttaa, mutta samalla kirkkaiden luomivärien kokeileminen kutkuttaisi, on uusin meikkitrendi ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Byrdie-sivusto kertoo ”merenneidon kyyneliksi” kutsutusta silmämeikistä, jossa kirkas luomiväri on keskitetty vain silmien sisänurkkaan. Muilta osin silmäluomelle voi käyttää neutraaleja luomivärisävyjä tai vaikka jättää sen kokonaan ilman luomiväriä.Merenneidon kyyneleet piristävät meikkiä ilman, että kokonaisuudesta tulee yliampuva. Tyyli on myös ihanan helppo toteuttaa! Hius- ja meikkitaiteilija Rob Scheppy kertoo Byrdien jutussa, mitä toteutuksessa kannattaa huomioida. Hänen asiakkaisiinsa lukeutuu muun muassa Kardashian-Jenner-suvun tyylitaitureita sekä esimerkiksi näyttelijät Kate Beckinsale ja Lindsay Lohan.

  • Valitse sopiva sivellin. Käytä sivellintä, joka sopii juuri sen kokoiselle alueelle, jolle aiot luomiväriä levittää. Tässä tyylissä väriä tulee vain pieneen kohtaan, joten kannattaa suosia siroa sivellintä. Jos haluat saada aikaan tarkkarajaista jälkeä, valitse viistopäinen sivellin.
  • Koostumuksella on väliä. Kun käytössä on kirkas väri, voidemaiset tai nestemäiset luomivärit toimivat parhaiten. Ne kuivuvat nopeasti, eikä niitä tarvitse kiinnittää erikseen puuterilla.


Muilta osin tyyli onkin sitten vapaa. Voit seurata luomivärillä tarkasti pienen pätkän silmän reunoja pitkin tai antaa täplien olla huolettoman utuiset. Pikkujouluihin voi kokeilla yhdistää merenneidon kyyneliin vaikka kullanhohtoiset rajaukset. Ei muuta kuin kokeilemaan!Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Liikaa ryppyjä siistiin silmämeikkiin? Meikkitaiteilija kertoo, millaisella luomivärillä onnistut

Tiesitkö, että vihreissä silmissäkin on useita eri sävyjä? Listasimme parhaat luomivärisävyt kullekin tyypille

Sumusilmämeikin tekeminen on helpompaa kuin luulisi – meikkitaiteilija kertoo, miten onnistut minuutissa

Meikillä suuremmat silmät? 11 kikkaa, joiden avulla onnistut

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt