Kuvat kertovat: Herttuatar Catherine pani vaatekaappinsa uusiksi tänä vuonna – pukeutuu nyt upeammin kuin koskaan

rac

Julkaistu:

Tyylit
Catherinen tyyliä hehkutetaan paremmaksi kuin koskaan.
Cambridgen herttuatar Catherine on kuulunut jo vuosia maailman seuratuimpiin pukeutujiin. Herttuattaren tyyliä on ihailtu ja kiitelty edustuskerta toisensa jälkeen – asuja on pidetty oikeastaan poikkeuksetta onnistuneina.

Takuuvarmasti tyylikkäänä edustava Catherine on kuitenkin muokannut vaatekaappiaan tänä vuonna ilman, että siihen on kiinnitetty sen suurempaa huomiota, kertoo muun muassa Now to love -sivusto. Australialaismedian mukaan Catherinen puvusto on kokenut suunnanvaihdoksen, ja nyt se hehkuttaa herttuattaren tyyliä paremmaksi kuin koskaan.

Uusi stylisti ja ripaus nuorekkuutta

Artikkeli kertoo, että Catherine palkkasi tämän vuoden huhtikuussa avukseen stylisti-ystävänsä Virginia Chadwyck-Healeyn. Tämän jälkeen herttuattaren yksinkertainen tyyli on saanut ripauksen ei niin perinteisiä elementtejä.

Artikkelissa mainitaan erityisesti violetti Gucci-pusero, jonka Catherine puki vieläpä takaperin, kun selkään kuuluva napitus näkyikin etupuolella.


Myös Catherinen pitkäaikaisen assistentin Natasha Archerin paluun äitiyslomalta arvellaan vaikuttaneen entistä parempiin asukokonaisuuksiin.

Eräs lähde kertoi myös People-lehdelle, että Catherine on halunnut itsekin muuttaa tyyliään. Sen mukaan herttuatar halusi pukeutumiseensa hieman lisää särmää, nuorekkuutta ja modernia otetta.

Vuoden 2019 lookit

Kokosimme tämän vuoden parhaat lookit yhteen. Tältä Catherinen tyyli näyttää nykyisin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt