Nämä neljä hiustyyliä ovat suosiossa nyt ympäri maailmaa – onnistuvat helposti myös suomalaiseen tukkaan

Julkaistu:

Hiukset
Kiitos hiusmuoti! Trendikkäimmät tyylit onnistuvat nyt kömpelömmältäkin hiustenlaittajalta.
Kuinka maailman muotiväki stailaa nyt hiuksensa?

Ei tarvitse kuin katsahtaa muotiviikkovieraista napattuihin katutyylikuviin, ja suosikkityylit ovat selvillä.

Pidetyimpiä hiustyylejä listaa myös muotisivusto Who What Wear. Se jaottelee tämän vuoden näkyvimmät tukkatrendit. Poimimme joukosta ne, jotka sopivat moneen suomalaiseenkin hiuslaatuun ja onnistuvat helposti kotona.

Matala ponnari

Arjen helpoin ja samalla huipputrendikäs kampaus syntyy yhdellä hiuslenkillä ilman kummempia taikatemppuja. Matala, niskaan sijoitettu ja laittamattoman näköinen poninhäntä on monen muodikkaan valinta.


Keskijakaus

Jos jakauksen paikasta pitäisi valita trendikkäin, näyttäisi se olevan tällä hetkellä keskellä päätä. Tyyli toimii sekä hiukset auki että kiinni, pitkällä ja polkemmalla mitalla, otsatukalla ja ilman.


Rakennepolkka

Ja kun polkasta tuli puhe, polkkamitta pitää yhä suosituimman pituuden paikkaa. Polkkaa näkyy nyt joka kadun kulmassa. Parhaimmillaan se on joko skarpiksi ja sileäksi sliipattuna tai trendikkäästi aivan päinvastoin täyteen tekstuuria puristeltuna.


Carrie-tukka

Hyviä uutisia kiharahiuksisille! Luonnonkihara saa olla nyt valtoimenaan. Muotialan ihmiset antavat kiharan tukkansa roikkua hyvinkin laittamattoman näköisenä. Jos haluat eroon pörröstä ja kiharat tai laineet kauniisti ja paremmin esiin, ratkaisu on curly girl -hiustenhoitotapa.


Kuvat: Zuma / MVPhotos

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt