Sensuelli silkkibody toimii nerokkaana yläosana – katso kolme upeaa asua

Julkaistu:

3 x tyyli
Kaunis ja elegantti silkki tekee vaatteesta kuin vaatteesta klassisen. Näin puet materiaalin esimerkiksi bodyna.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: niiden avulla puvusto pysyy helposti yhdisteltävänä.

Luonnonmateriaalit ovat aina hyvä pohja klassikolle. Esimerkiksi silkki on kaunis ja elegantti kangas, joka tekee vaatteesta kuin vaatteesta klassisen. Eräs silkkinen vaatekappale ansaitsisi erityisesti paikkansa klassikkojen joukossa – body tai toppi.

Silkkibody on monikäyttöinen vaatekappale, joka taipuu hyvinkin erilaisiin asuihin aina juhlasta farkkulookiin. Se voi toimia puserona tai vain vilahtaa avokauluksisen neuleen alta.

Bodyn sijasta voi myös valita perinteisen topin, mutta bodymalli pitää kankaan hyvin aloillaan esimerkiksi hameiden ja housujen vyötärön alla. Valitse sävy omaan tyyliin sopivaksi!

Suorat housut + v-aukkoinen neule + nilkkurit = 77,99 €

Silkkibody sopii täydellisesti hienostuneeseen arkiasuun pilkistämään neuleen suuren pääntien alta. Lookin viimeistelevät suorat ruskeat housut ja mustat korkeat nilkkurit.


Pitkä satiinihame + avokkaat = 39,99 €

Silkkibody sopii tietenkin myös juhlaan. Siihen voi yhdistää sekä paksuja että ohuita kankaita, riippuen minkälaisen tunnelman asukokonaisuuteen haluaa luoda.


Farkut + kietaisuneuletakki + tennarit = 58,90 €

Silkki toimii myös rennoissakin lookeissa esimerkiksi tummien farkkujen, muhkean neuletakin ja tennareiden kanssa.


Kuvat: ValmistajatViola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt