Näin hyvältä nahkamekko voi näyttää – kolme helppoa tapaa pukea se

Julkaistu:

3 x tyyli
Nahkamekko on klassikko, joka voi olla yhtä aikaa retro ja moderni.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen monenlaisessa asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän vaatekaapin perustan: niiden ympärille voi luoda tyylikkäitä lookeja edullisestikin.

Erilaiset nahka- ja nahkajäljitelmävaatteet ovat klassikkoja, jotka kestävät trendien tulemista ja menemistä. Esimerkiksi musta nahkamekko on klassikko, joka voi olla yhtä aikaa retro ja moderni.

Vaikka materiaali itsessään on näyttävä, voi lookin asustaa eri tavoin joko rennommaksi tai juhlavaksi. Niin farkku kuin pehmeä neuloskin sopii nahkapintaan. Myös värien kanssa kannattaa rohkeasti leikitellä. Tämä vaate on täynnä asennetta!

Boyfriend-farkut + lenkkarit = 49,95 €

Musta nahkamekko saa sopivan ripauksen rentoutta boyfriend-farkuista ja mustista citylenkkareista. Täydellinen asennelook arkeen!


Neule + nilkkurit = 45,98 €

Nahan kovaa ilmettä voi pehmentää esimerkiksi pehmeällä neuleella. Klassinen look syntyy neulepuserosta ja mustista klassikkonilkkureista.


Avokkaat + pinnit = 37 €

Mustan nahan rinnalle voi tuoda myös kirkkaita värejä. Vahva ja juhlava asukokonaisuus rakentuu mustasta nahkamekosta, keltaisista avokkaista ja keltaisista hiuspinneistä, jotka ovat juuri nyt trendikkäät.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt