Kampaajat paljastavat suomalaisten 5 yleisintä hiushaavetta juuri nyt – himoitsetko sinäkin jotain näistä?

Julkaistu:

Me Naiset
Suomalaiskampaajat kertovat, mitä asiakkaat pyytävät eniten tällä hetkellä.
Me Naiset kysyi suomalaiskampaajilta, millaisia hiuksia heiltä pyydetään eniten juuri nyt, ja listasi vastausten perusteella viisi suomalaisten yleisintä hiushaavetta tällä hetkellä. Himoitsetko sinäkin jotain näistä?

1. Polkkamitta

Selvästi kysytyimmäksi hiustyyliksi osoittautui polkkatukka. Läpi vuoden suosiossa olleesta leikkauksesta pyydetään erilaisia mittoja, mutta vastausten perusteella etenkin pitkä polkka eli lob on suomalaisten suosiossa.

2. Luonnollinen ilme

Kuten kauneusmaailmassa tällä hetkellä muutenkin, luonnollisuus näyttää olevan erityisen toivottua myös suomalaisten hiuksissa. Erityisesti värjäyksissä toivotaan nyt luonnollisen näköistä lopputulosta. Luonnollisen ilmeen suosio perustuu kampaajien mukaan ainakin ylläpidon helppouteen. Toisaalta myös hiusten terveys on monella mielessä ja haaveissa siintää kiiltävä, hyvinvoiva kuontalo.

3. Lämpimät värit

Värien osalta tärkeintä on nyt, että sävy on lämmin. Moni vastaajista mainitsee ”ruskan värit”. Viileän vaaleaa kysytään nyt vähemmän, ruskea on sävyltään lämmin ja moni siirtyy punaiseen värimaailmaan, esimerkiksi kupariin. Punaiset värit yleistyvät usein syksyisin, ja tänäkin vuonna ne ovat olleet erityisen himoittuja myös maailmalla.

4. Askel vaaleasta tummempaan

Viileän platinanvaalean sijaan blonditkin kaipaavat nyt hivenen tummempaa yleisilmettä. Kampaajien mukaan muutos on kuitenkin usein melko hienovarainen. Se toteutetaan esimerkiksi vaihtamalla hiekan- tai tummanvaaleaan tai lisäämällä tutun värin sekaan omien hiusten sävyisiä tummempia raitoja.

5. Raidoitustyöt

Raidoitukset työllistävät tällä hetkellä kampaajia paljon muutenkin. Helppojen värimuutosten lisäksi tässäkin näkyy toive helposta ylläpidosta, sillä raidoituksia käytetään myös häivyttämään omaa tyvikasvua. Siten kuontalo pysyy paremman näköisenä pidempään.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Kampaajat kertovat nyt, mitä haluaisivat asiakkaidensa tietävän – ”Ärsyttävintä on, että kohdellaan kuin alamaista”

”Ohuthiuksinen on usein kampaajan suosikkiasiakas” ja 6 muuta asiaa, jotka kampaaja haluaisi sinun tietävän ohuista hiuksistasi

Kiiltävät hiukset kotikonstein! Kampaaja vinkkaa 4 helppoa tehokeinoa

Jotain uutta ruskeisiin hiuksiin? Kokosimme yhteen tämän hetken trendikkäimmät värjäykset bruneteille

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt