Etsitkö täydellistä väriä kulmakarvojen meikkaamiseen? 7 tapausta, joissa se saattaa olla harmaa

Julkaistu:

Me Naiset
Kulmakarvagurun mukaan harmaa kulmameikki sopii yllättävän monille.
Meikkaamalla kulmansa voi vaikuttaa olennaisesti myös kasvojen kokonaisilmeeseen. Tämän todistavat esimerkiksi tämän linkin takaa löytyvät kuvat kolmesta naisesta kulmat luonnollisina ja meikattuina.

Vaikka nyt jos koskaan eletään luonnollisten kulmakarvojen kultakautta, moni haluaa edelleen viimeistellä kulmakarvansa värillä ja muotoilemalla.

Mainio ja superhelppo tapa luonnollisen näköisten, mutta astetta erottuvampien kulmakarvojen saavuttamiseen on esimerkiksi tässä jutussa neuvottu kolmen vaiheen kulmameikki.

Väri on ratkaiseva tekijä

Meikkasi kulmansa sitten millä tekniikalla ja tuotteilla tahansa, ratkaiseva tekijä onnistumisessa on tietenkin kulmameikin väri. Vaikka kaiken tekisi muutoin kaikkien meikkitaiteen sääntöjen mukaan, epäsopiva väri voi pilata vaikutelman.
Julkkisten suosiman kulmakarvaekspertin Ramy Gafnin mukaan kulmista ei kannata tehdä ainakaan liian tummia, vaan vaaleammat kuin hiukset ovat.

– Muuten ne näyttävät liian vahvoilta ja epäluonnollisilta. Kulmiin kannattaa käyttää vaaleanruskeaa väriä, jonka sävy ei ole lämmin. Se sopii kaikille, Gafni sanoo.

Joskus kannattaa kuitenkin harkita muun kuin tutun ja turvallisen ruskean sävyn valintaa. Gafnin kollega, kulmakarvaguru Jared Bailey sanoo Byrdie-sivustolla, että myös harmaa imartelee itse asiassa kaikkia.

Väri voi tuntua yllättävältä varsinkin, jos omat kulmakarvat tai hiukset eivät ole harmaan sävyiset. Bailey kuitenkin vannoo, että se toimii.

– Viileä harmaa on mukautumiskykyinen kulmasävy, joka voi sopia yhteen monenlaisten hiusvärien kanssa.

Ainakin seuraavissa tapauksissa harmaata kulmaväriä kannattaa harkita:
 1. Olet vaalentanut tumman tukkasi viileän sävyiseksi. Jos sekä oma hiustenvärisi että valitsemasi blondi ovat sävyltään viileitä, harmaa sopii todennäköisesti sinulle paremmin kuin lämpimänruskea. Vaaleat kulmatuotteet puolestaan harvoin sopivat luonnostaan tummemmille kulmille. Tällöin kulmien tyhjien kohtien täyttäminen hennosti harmaalla kulmakynällä on kokeilemisen arvoista.
 2. Hiuksesi ovat platinanvaaleat.
 3. Hiuksesi ovat mustat tai mustanruskeat. Harmaa kulmameikki sopii yhteen todella tummien hiusten kanssa, mutta on pehmeämpi kuin mustalla tehty. Voit kokeilla myös yhdistää harmaan mustaan siten, että käytät harmaata kulmakarvojen sisäosassa ja lisäät pehmeää mustaa kasvojen keskiosaan nähden uloimpiin kohtiin.
 4. Hiuksesi ovat pastelliväriset.
 5. Hiuksesi ovat harmaat.
 6. Kulmakarvasi ovat harmaantumassa. Harmaa kulmatuote on varteenotettava tapa ensimmäisten harmaiden naamiointiin. Toki niiden voi myös antaa erottua.
 7. Kaipaat kulmakarvoihisi tekstuuria ja kontrastia. Harmaa voi lisätä sitä, kun sen yhdistää ruskeaan tai vaaleaan kulmatuotteeseen.

Näin meikkaat kulmat hyvin

Jos päätät kokeilla harmaata kulmatuotetta, muista pehmeät otteet.

Liian voimakas värittäminen voi nimittäin tummentaa ja viilentää kasvojen ilmettä ei-toivotulla tavalla, kulmat olisivat luonnostaankin harmahtavat.

Tällaisen vaikutelman välttää, kun käyttöön valitsee ohuen kulmakynän tai puuterimaisen tuotteen, värittää kulmat hennoin, lyhyin vedoin ja huolehtii huolellisesta häivyttämisestä. Voiteet ja paksut vahamaiset kynät kannattaa siis suosiolla jättää väliin.
 • Katso videolta, kuinka ammattilainen ehostaa kulmat!


Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Annakaisa kokeili hitiksi noussutta kulmakarvojen laminointia – ennen ja jälkeen -kuvat näyttävät merkittävän eron

Miten kulmakarvojen meikkaaminen muuttaa ulkonäköä? 3 naista näyttää eron

Haluatko huomaamattoman upeat kulmakarvat? 5 vinkkiä, joilla saavutat luonnollisen ilmeen

6 asiaa, jotka olisin halunnut tietää ennen kulmakarvojen microbladingia

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt