Kampaaja vinkkaa, kuinka käytät hiussolkia ja donitseja supertrendikkäästi

Julkaistu:

Kodin Kuvalehti
Tämän hetken kuumin hiustrendi sopii kaikille: pitkä- ja lyhyttukkaisille, kiharapehkoille ja heille, jotka haluavat hyvin elegantin tyylin vaikka pikkujouluihin. Hiusasusteet ovat nyt supertrendikkäitä.
Jos tänä syksynä haluaa olla trendikäs, on syytä kävellä kauppaan, jossa myydään hiusasusteita. Kun ostaa valikoiman pinnejä, solkia, donitseja ja hiuspantoja, pysyy trendien harjalla.


– En muista uraltani tällaista vaihetta, jolloin hiuskorut olisivat olleet näin iso juttu. Elegantti norsunluusolki on aivan yhtä trendikäs kuin glitterpinni, joten jokaiseen tyyliin löytyy hiuskoruja, lahtelaisen Studio SAVON & Ekon taiteellinen johtaja Kati Kristiina Mouhu vinkkaa.

– Olin aivan kauhuissani, kun donitsit tulivat, mutta nyt omistan itsekin aika monta ponnaria, 80-luvulla syntynyt Mouhu nauraa.

Mouhu antaa neljä vinkkiä kampauksiin, joita hiuskoruilla voi taikoa:

1. Perusponnari säväyttää, kun laitat pinnin tukemaan hiuksia korvan yläpuolelle. Pinnejä voi laittaa hiuksiin myös kokonaisen rivin – omasta rohkeudesta riippuen.


2. Tee lyhyissä hiuksissa jakaus toiselle sivulle ja kiinnitä sitten paksumpi hiusmassa trendikkäällä pinnillä ohimolle. Pinnin voi laittaa myös sille puolelle, jossa hiuksia on vähemmän.


3. Saat kiharapehkosta trendikkään, kun haet siihen vaikutelmia 90-luvun luokkakuvasta. Puolet hiuksista ylös ponnarilla, loput ovat rennosti auki.

4. Jos oma tyyli on todella yksinkertainen, eivätkä pinnirivit, helmikorut tai glitterit kiinnosta, kannattaa valita todella yksinkertainen solki. Kiinnitä päällimmäinen osio pitkistä hiuksista soljen avulla todella alas takaraivolle, älä siis päälaelle. – Tämä kampaus yhdistettynä korkealle nousevaan poolokauluspaitaan on aivan ihanan trendikäs juuri tänä syksynä, Mouhu sanoo.


Kuvat: Shutterstock/AOP, Zuma/MVPhotos

Lisää Kodin Kuvalehden juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/kodinkuvalehti.

Lue myös:

Tunnusta, sinäkin olet hurahtanut näihin! Kuusi 80-luvun muotivillitystä, joiden emme uskoneet palaavan, mutta niin ne vain tekivät

Lakkamyrsky, tupeeraus ja muut kikat, joilla saat hiussoljet pysymään paikoillaan

Kukkaseppele on kesän suosituin hiuskoriste! Katso ammattilaisen vinkit, joilla teet sellaisen itse

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt