Ikonisten meikkituotteiden haastajat: Uskomattoman hyvä meikkivoide, ripsiväri ja peitevoide

Julkaistu:

Me Naiset
Kalliimmat meikkituotteet ovat usein riittoisampia, jolloin tuotteen hinta käyttökertaa kohden tasoittuu. Kokosimme kuusi loistavaa meikkituotetta.


1. KLASSIKKO Maailmankuulun Sensai 38°C Separating and Lengthening -ripsivärin ensimmäinen versio muutti ripsivärimarkkinoita kertaheitolla. Sen jälkeen 38-asteisella vedellä irtoavat ripsarit ovat yleistyneet huomattavasti, 32,90 €.

2. HAASTAJA Ripsivärihyllyjen uudeksi suosikiksi noussut Urban Decay Perversion -ripsiväri on vuorenvarma valinta, jos haluat tuuheat, pitkät ja mustat ripset ilman paakkuja tai pelkoa varisemisesta, 29,90 €.


3. KLASSIKKO Yksi maailman myydyimpiä meikkituotteita, Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynä, on meikkipussin luottotuote, jolla loihdit väsyneille kasvoille valoa, 44,50 €.

4. HAASTAJA Hynt Beauty Duet Perfecting Concealer -peitevoide on luonnonkosmetiikkaa ja nousemassa kovaa vauhtia suosituimpien peitetuotteiden joukkoon. Siinä on todella runsaasti pigmenttiä ja henkäyksenkevyt koostumus, 29 €.5. KLASSIKKO Ikoninen Lancôme Teint Idole Ultra Wear -meikkivoide on klassikko, joka luo kasvoille täydellisen peittävän, mutta kuulaan meikkipohjan, 49,50 €.

6. HAASTAJA Beautyblender Bounce Liquid Whip Long Wear -meikkivoide on noussut alle vuodessa kauneusgurujen suosikkituotteeksi värivalikoimansa ja samettisen pintansa ansiosta, 44,90 €.

Juttu on alun perin julkaistu Me Naisissa 38/2019.

Lue myös:

Haluatko vaihtelua klassikoille? Poimimme 10 luksuskosmetiikan kiinnostavinta tulokasta

Etsimme halvat vaihtoehdot kalliille kosmetiikan kulttituotteille – nämä tuotteet ovat todellisia löytöjä

Ammattimeikkaajat kertovat nyt, mitä kosmetiikkaa käyttävät itse – 15 tuotetta, jotka ovat hintansa väärtejä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt