3 asua todistaa, miksi pitkät saappaat ovat syksyn upein kenkäpari – nämä haluat nähdä!

Julkaistu:

3 x tyyli
Pitkät saappaat kuuluvat hetken ehdottomiin kenkätrendeihin, vaikka kyse onkin klassikkotyylistä. Näin ne puetaan nyt.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Yksi jalkinemuodin klassikoista, pitkät nahkasaappaat, ovat nousseet jälleen pinnalle ja lukeutuvat tämän syksyn parhaisiin kenkähankintoihin.

Pitkät saappaat ovat monikäyttöiset. Ne sopivat niin farkkuun ja trikooseen kuin silkkiin ja kashmirvillaankin. Kengät voi vetää istuvien housujen kaveriksi tai liehuvan hameen helman alle. Sukkahousujen kanssa saappaat ja shortsit luovat täydellisen syyslookin. Vaihtoehtoja on loputtomasti.

Kaiva siis klassikkosaappaat esiin kaapista tai hanki tänä syksynä ne täydelliset yksilöt ja pue ne esimerkiksi näin.

Midihame + neule = 50,94 €

Pohjepituinen kukkahame ja pehmeä harmaa puhvihihainen neule luovat yhdessä pehmeän naisellisen asukokonaisuuden. Lookiin asennetta tuovat mustat polvipituiset nahkasaappaat.


Korkeavyötäröiset farkut + t-paita = 37,99 €

Klassiset mustat nahkasaappaat sopivat myös hyvin rentoon lookiin yhdessä korkeavyötäröisten farkkujen ja vaalean t-paidan kanssa. Rentoa ja trendikästä!


Röyhelöpaitis + shortsit + sukkahousut = 61 €

Hienostunut ja klassinen tyyli syntyy mustista nahkasaappaista, mustista shortseista, valkoisesta röyhelöpaidasta ja paksuista sukkahousuista. Simppeliä ja niin tyylikästä!


Kuvat: ValmistajatViola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt