Jos haluat näyttää tyylikkäältä tänä syksynä, hanki neulemekko ja pue se näin

Julkaistu:

3 x tyyli
Neulemekko on kylmien kuukausien luottovaate, joka pelastaa aamut helppoudellaan.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen osana erilaisia tyylejä ja asuja.

Syksyn ja talven tullessa yksi suosikkimateriaaleista vaatteissa on villa. Siksi monenlaiset villavaatteet ansaitsevat klassikon leiman. Neulemekko on kylmien kuukausien luottovaate, joka pelastaa aamut helppoudellaan.

Pitkä villamekko sopii monenlaiselle keholle monenlaiseen tyyliin. Se on helppo asustaa niin perusarkeen kuin hienompaankin tilaisuuteen. Kun villamekko on laadukas ja klassinen, se kestää vuosia. Yksinkertaisimmillaan pelkät kengät riittävät viimeistelemään tämän lookin. Niin helppoa ja niin tyylikästä!

Nilkkurit + baskeri = 54 €

Hienostunut arkiasu syntyy vain muutamasta palasesta, pitkästä villamekosta, konjakinruskeista nilkkureista ja ruskeasta baskerista.


Korvakorut + avokkaat = 49,90 €

Villamekon voi yhdistää myös juhlavampiin asusteisiin, kuten graafisiin korkokenkiin ja näyttäviin kultaisiin korvakoruihin.


Lenkkarit + pipo + helmikaulakoru = 42,94 €

Klassinen mekko sopii myös rennon trendikkäisiin lookeihin yhdessä neonkorallin pipon, vaaleanruskeiden lenkkareiden ja trendikkään helmikaulakorun kanssa.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt