Etsimme luksuskosmetiikalle haastajat uusista supertuotteista – näistä iho kiittää

Julkaistu:

Me Naiset
Laatutuotteet ovat riittoisia, joten kallista tuotetta tarvitaan kasvoille vain vähän.

1. KLASSIKKO: Sensai Ultimate The Cream -voide on luksusvoiteiden kuningatar. Sensai on yhdistänyt kulttituotteeseen kaiken ikääntymisen merkkejä ehkäisevän tietotaitonsa – ja tähtitieteellinen hintakin sen kertoo, 775 €.

2. HAASTAJA: Tata Harper Concentrated Brightening Serum -seerumi on voittanut useita palkintoja, ja siitä povataan tulevaa klassikkoa. Luonnonkosmetiikan ylellisyystuote torjuu ikääntymisen merkkejä ja kirkastaa ihoa, 305 €.


3. KLASSIKKO: Kulttimaineisesta Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream -silmänympärysvoiteesta on lanseerattu uudistettu versio. Se kirkastaa ja vähentää ilmeryppyjä, 81 €.

4. HAASTAJA: Supersuosioon noussut Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream -silmänympärysvoide on saanut inspiraationsa meikkaajien suosimasta ”banaanituotteesta” eli silmänalusia kirkastavasta, vaaleankeltaisesta puuterista, 46,90 €.5. KLASSIKKO: Clarins Double Serum -kaksiosainen seerumi on ollut vuosikausia anti-age-tuotteiden kruununjalokivi, 112 €.

6. HAASTAJA: Kansainvälistä suosiota kerännyttä SkinCeuticals C E Ferulic -antioksidanttiseerumia saa vihdoin Suomesta. Tehokas tuote silottaa juonteita ja sopii herkälle iholle, 151 €.


7. KLASSIKKO: Luotettu tuhkimotuote Sisley Paris Black Rose Cream Mask -naamio sisältää runsaasti ihon ikääntymistä torjuvia aktiiviaineita, 150 €.

8. HAASTAJA: Vestige Verdant Organic Peat Mask -turvenaamio on hellävarainen ja erittäin tehokas. Se sisältää vain kahta raaka-ainetta: tuhansia vuosia koskemattomana ollutta harvinaista turvetta sekä pienen määrän vettä, 57,90 €.

Juttu on julkaistu alun perin Me Naisissa 38/2019.

Lue lisää:

Toimituksen suosikit! Kosmetiikkatuotteet, jotka ovat niin hyviä, että maksamme mielellämme niistä pikkuisen enemmän

8 luksuskosmetiikkatuotetta, jotka ovat suolaisen hintansa arvoisia

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt