Victoria’s Secret myöntyi ja palkkasi plusmallin: Tässä on Ali kokoa 44!

Julkaistu:

Muotiuutiset
Malliensa huippuunsa hiotuista vartaloista tunnettu alusvaatemerkki Victoria’s Secret palkkasi ensimmäisen pluskokoisen alusvaatemallin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?
Maailman suurin alusasubrändi Victoria’s Secret ei esittelyjä kaipaa. Merkin megalomaaniset näytösspektaakkelit toinen toistaan näyttävämpine alusasukokonaisuuksineen ja siipineen tunnetaan ympäri maailmaa – eikä vähiten epätodellisen täydellisten näköisten ”enkeleidensä” takia.

Lue lisää:
Victoria’s Secret on saanut viime vuosien aikana valtavasti kritiikkiä hyvin kapean kauneusihanteen ylläpitämisestä. Aiemmin tänä syksynä yhtiö ilmoitti, että sen legendaariseksi muodostunut vuosittainen, lähes kaksi vuosikymmentä toiminut alusasushow on peruttu tältä vuodelta.

VS sai ensimmäisen isomman mallinsa

Vielä vuosi sitten syksyllä 2018 brändin entinen markkinointijohtaja Ed Razek joutui pahoittelemaan Voguelle antamaansa lausuntoa pluskokoisista malleista. Hänen mukaansa yleisö ei halua nähdä suurempia malleja näytöksessä, Harper’s Bazaar kertoo.

Nyt Victoria’s Secret on kääntänyt kelkkansa. Se esitteli ensimmäisen kampanjassaan ja myymälöissään näkyvän pluskokoisen mallinsa Instagram-tilillään eilen tiistaina.
Kansainväliset mediat tarttuivat uutiseen muistuttaen merkin saamasta kritiikistä. Victoria’s Secret palkkasi plusmallin ja yrittää karistaa syvästi kritisoidun imagonsa, otsikoi Business Insider. Refinery29 meni vielä pidemmälle ja kertoi otsikossaan, että monille shoppailijoille palkkaus on ”liian vähän liian myöhään”.

Tässä on Ali Tate-Cutler

Kyseinen plusmalli on 44-kokoinen Ali Tate-Cutler.

– Koko 44 on amerikkalaisnaisten keskivertokoko. Mielestäni meidän täytyy nähdä sitä enemmän mediassa ja muodissa, sillä suuri osa naisista on sitä kokoa, hän kommentoi E! Newsin haastattelussa.

– Luulen, että Victoria’s Secret on menossa oikeaan suuntaan kuunnellessaan yleisöään, joka on pyytänyt näkevänsä enemmän eri kokoisia ja mallisia naisia, hän sanoo.


Ali puhuu Instagram-tilillään kehopositiivisuudesta.

– Kun aloitin plusmallintyöt, tunteeni olivat ristiriitaiset. Nyt kaikki näkivät sen, mitä olin yrittänyt aina aiemmin piilottaa. Kun olin tehnyt mallintöitä hetken ja alkanut nähdä yli 44-kokoisia uskomattoman upeita malleja, mieleni ohjelmointi muuttui ja tajusin, että myös minä voisin olla upea ihan minkä kokoisena tahansa, hän kirjoittaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt